מצרכים להכנת עוגיות טחינה ושיבולת שועל
- ¾ כוס (82 ג’) שיבולת שועל עבה
- חצי כוס (70 ג’) קמח כוסמין מלא או קמח לבן
- חצי כפית אבקת קינמון
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- רבע כוס (60 מ”ל) סירופ מייפל (רצוי ללא תוספת סוכר)
- 2 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני שימוש)
איך מכינים עוגיות טחינה ושיבולת שועל?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף) לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה ודי נוזלית.
- בעזרת כף יוצקים עיגולים על נייר האפיה ומשטחים מעט (יש לשים כמות של ¾ כף ולהניח במרווחים מאחר והעוגיות מתרחבות במהלך האפיה).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט בשוליים.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
181 תגובות
כניסה
181 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

