מצרכים להכנת עוגיות טחינה ושוקולד
- כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן (*אפשר להשתמש בקמח כוסמין 70%)
- כף אבקת קקאו
- שליש כוס סוכר חום או לבן
- 1 ביצה
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- 3 כפות טחינה גולמית (*יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)
לפיזור מעל:
- רבע כוס שוקולד צ’יפס.
איך מכינים עוגיות טחינה ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
- בעזרת כף מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ’יפס), לפי הסדר הרשום, עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה (אם התערובת פירורית/יבש יש להוסיף כמה כפות מים לפי הצורך).
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה. יוצרים כדורים, מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיות בקוטר של 5 ס”מ.
- מהדקים שוקולד צ’יפס מעל כל עיגול ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 18-20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
90 תגובות
כניסה
90 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

