מצרכים להכנת עוגיות ג'ינג'ר
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן (אפשר לשלב כוס קמח מלא+ כוס קמח לבן)
- 1 כפית שטוחה (4 ג’) אבקת אפיה
- 1 כפית (5 ג’) אבקת קינמון
- 3 כפות מלאות (40 ג’) סוכר
- 1 ביצה
- שליש כוס (65 ג’) שמן
- 20 גרם חמאה/מרגרינה מומסת
- 2 כפות ג’נג’ר טרי מגורד דק
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 2-4 כפות מים (יש להוסיף בהדרגה לפי הצורך)
איך מכינים עוגיות ג'ינג'ר?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בקערה (בעזרת כף) את החומרים לפי הסדר בו רשומים. לאחר מכן, לשים מעט עם הידיים עד שמתקבל בצק אחיד.
- יוצרים כדורים קטנים בעזרת הידיים ומשטחים לעוגיות. מסדרים על נייר אפיה.
- אופים במשך כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מוצאים מהתנור ומצננים.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות ג'ינג'ר עוגיות זנגביל
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
56 תגובות
כניסה
56 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

