מצרכים להכנת עוגיות בננה וחמאת בוטנים
- כוס וחצי (210 ג’) קמח כוסמין מלא (או קמח לבן)
- חצי כפית (3 ג’) אבקת סודה לשתיה
- 4-5 כפות מלאות (כ-60 ג’) סוכר
- 2 כפות מלאות (50 ג’) חמאת בוטנים
- שליש כוס (65 ג’) שמן קנולה
- בננה בינונית בשלה מעוכה עם מזלג
- כרבע כוס שוקולד צ’יפס מריר או לבן (50 ג’)
איך מכינים עוגיות בננה וחמאת בוטנים?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ’יפס) לפי הסדר הרשום בעזרת כף עד לקבלת בצק רך.
- בעזרת הידיים יוצרים כדורים בקוטר של כ-2.5 ס”מ, מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיה בקוטר של כ-7 ס”מ. מעל כל עוגיה מהדקים שוקולד צ’יפס ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
164 תגובות
כניסה
164 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

