מצרכים להכנת עוגיות אגוזים טחונים
- 2 כוסות (280 ג’) קמח לבן
- 4 כפות (40 ג’) קורנפלור (או קמח לבן)
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- כוס (120 ג’) אגוזים טחונים
- חצי כוס (120 מ”ל) שמן
- ביצה גדולה
- כפית תמצית וניל
- *אבקת סוכר לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים עוגיות אגוזים טחונים?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה (מתחילים לערבב עם כף ואח”כ עם הידיים. אם התערובת מתפוררת יש להוסיף 1-2 כפות מים לפי הצורך).
- יוצרים כדורים קטנים, מניחים בתבנית על נייר האפיה ומשטחים לעוגיות בקוטר כ-4 ס”מ (עובי כ-8 מ”מ).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 17-20 דקות, עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות נעשות פריכות לאחר קירור מוחלט).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
75 תגובות
כניסה
75 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

