מצרכים להכנת עוגיות חמאה, אגוזים ושוקולד צ'יפס
- 1 כוס קמח רגיל (140 גרם)
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- חצי כוס (60 ג’) אגוזים טחונים
- חצי כוס (100 ג’) שוקולד צ’יפס
- 1 ביצה קטנה (S או M)
- 50 גרם חמאהרכה בטמפ’ החדר (מומלץ להוציא את החמאה מהמקרר לפחות שעה לפני)
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות שמן
איך מכינים עוגיות חמאה, אגוזים ושוקולד צ'יפס?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים בקערה (לפי הסדר הרשום) עד לקבלת תערובת בצקית אחידה, רכה ומעט דביקה.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים, מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיות בקוטר כ-5 ס”מ, עובי חצי ס”מ.
- מכניסים לתנור ואופים במשך 18-20 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
הפעל טיימר (18 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
101 תגובות
כניסה
101 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

