מצרכים להכנת עוגיות אגוזים
- כוס ושליש (185 ג’) קמח לבן או קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן
- 2 כוסות (220 ג’) אגוזי מלך קצוצים/טחונים דק (מי שאינו רגיש לגלוטן ניתן להמיר כוס אחת בשיבולת שועל עבה)
- 2 כפיות (10 ג’) אבקת קקאו
- חצי כפית (3 ג’) אבקת סודה לשתיה
- 8 כפות (64 ג’) שמן
- 2 כפות ממרח שקדים או טחינה גולמית או חמאת בוטנים
- 6 כפות גדושות סירופ מייפל או סילאן (מומלץ לשלב כדי שלא יהיה טעם חזק של הסילאן)
איך מכינים עוגיות אגוזים?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מערבבים בקערה את כל החומרים לפי הסדר הרשום.
- בעזרת ידיים רטובות (מאחר והבצק דביק) יוצרים עוגיות, מניחים על נייר אפיה ומשטחים מעט (העוגיות צריכות להיות בקוטר של כ-6 ס”מ ועובי כחצי ס”מ).
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים מעט בשוליים. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן מעט רכות. לאחר קירור הן מתייצבות ונעשות פריכות).
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
עוגיות טבעוניות עוגיות ללא סוכר
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
144 תגובות
כניסה
144 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

