מצרכים להכנת סמבוסק
- מלוואח
חומרי מילוי
- רוטב פיצה
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינה בולגרית מפוררת
- זיתים קצוצים
איך מכינים סמבוסק?
- מניחים מלוואח על מחבת משומנת ומניחים בחצי אחד שלו את כל חומרי המילוי.
- מקפלים את המלוואח לשניים ומהדקים בקצוות.
- מכסים ומשאירים על אש נמוכה כ-5 דקות מכל צד עד שהבצק משחים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
20 תגובות
כניסה
20 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

