מצרכים להכנת סלמון בממרח עגבניות מיובשות
- 4 נתחי סלמון (כ-800 גרם)
- 2 כפות מיץ לימון להשרייה
- כפית מלאה שום כתוש
- 4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות (*ממרח קנוי)
- רבע כפית מלח ופלפל שחור
איך מכינים סלמון בממרח עגבניות מיובשות?
- סוחטים על הדג מיץ לימון ומשרים את נתחי הדג במשך כ-5 דקות.
- מניחים את נתחי הסלמון על נייר אפיה.
- מתבלים כל נתח בשום כתוש ומפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור.
- מורחים כל נתח בכפית ממרח עגבניות מיובשות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
31 תגובות
כניסה
31 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

