מצרכים להכנת סלמון בג'ינג'ר ודבש
- 5 נתחי סלמון (1 קילו)
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות דבש (מומלץ לשלב כף סילאן בשביל הצבע)
- 3 שיני שום כתושות
- כף ג’ינג’ר טרי קלוף מגורד בפומפיה דקה
- שליש כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
לפיזור מעל (לא חובה):
- בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה
איך מכינים סלמון בג'ינג'ר ודבש?
- מניחים את נתחי הסלמון על נייר אפיה.
- מערבבים את יתר החומרים בקערית ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 15-18 דקות (תלוי בגודל הנתח).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
37 תגובות
כניסה
37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














