מצרכים להכנת סלט קישואים
- 6 קישואים בינוניים קלופים חתוכים לחצאי עיגול
- 1 בצל בינוני קצוץ גס
- 1 עגבניה קטנה קצוצה
תיבול:
- כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, מלח (כשליש כפית), קמצוץ פלפל שחור
- לפיזור מעל (לא חובה): כף עלי פטרוזיליה.
איך מכינים סלט קישואים?
- מחממים מחבת רחבה (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את העגבניה הקצוצה ומערבבים כדקה. מוסיפים את הקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהקישואים מתרככים אבל לא לגמרי.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מרימים את המכסה ומתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש בינונית (ללא מכסה) במשך 5 דקות עד שהקישואים מוכנים (במידה והתערובת מתייבשת במחבת אפשר להוסיף 2-3 כפות מים). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.*ניתן להגיש את הסלט חם, בטמפ’ החדר או קר. לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה ו/או להוסיף כף שמן זית.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
30 תגובות
כניסה
30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

