מצרכים להכנת סלט קולורבי ותפוח
- 2 קולורבי בגודל בינוני קלופים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות קטנות (אפשר להשתמש בתפוח מכל סוג)
- גבעול סלרי קצוץ (רק הגבעול, בלי העלים)
- כרבע כוס פקאן סיני מסוכר קצוץ גס
תיבול:
- 2 כפות שמן קנולה (או שמן זית בתיבול מעודן), 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות חומץ 5%, כף גדושה דבש או מייפל, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים סלט קולורבי ותפוח?
- מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את פרחי הכרובית, עגבניה, בצל ושום.
- מערבבים בקערית שמן זית, סילאן, מלח ופלפל שחור, יוצקים מעל ומערבבים היטב עד לציפוי אחיד.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כשעה, עד שהכרובית מזהיבה ומשחימה מעט בקצוות.
- הפעל טיימר (60 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים את כל חומרי הטחינה עד למרקם חלק (אם רוצים לדלל את המרקם אפשר להוסיף עוד קצת מים קרים).
- לפני הגשה- מזלפים מעל קצת טחינה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

