מצרכים להכנת סלט פלפלים
- 2 כפות שמן זית
- חצי בצל בינוני קצוץ
- 3 שיני שום פרוסות דק
- 2 פלפלים אדומים קצוצים (גמבות)
- 2 פלפלים צהובים קצוצים
תיבול:
- כף שמן זית, 2 כפות חומץ רגיל, שליש כפית סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים סלט פלפלים?
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את הפלפלים הקצוצים, מוסיפים כף שמן זית, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות, עד שהפלפלים מתרככים. יש להרים את המכסה ולערבב מידי פעם (במידה והתבשיל מתייבש יש להוסיף מעט מים).
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל - מעבירים את התערובת לקערה ומניחים לה להתקרר מעט. מתבלים בכף שמן זית, חומץ, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
- שומרים בצנצנת או קופסה סגורה במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
סלט פלפלים קלויים סלט פלפלים קלויים מרוקאי פלפלים קלויים מטריפים פלפל קלוי פלפלים קלויים ב10 דקות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
68 תגובות
כניסה
68 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

