מצרכים להכנת סלט חצילים בטעם כבד
- חציל גדול קלוף, חתוך לפרוסות בעובי כ-2 ס”מ
- 2 ביצים קשות
- 2 בצלים בינוניים מטוגנים
- שני שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים סלט חצילים בטעם כבד?
- כדי להפטר ממרירות החציל: מפזרים על פרוסות החצילים מלח (רצוי גס) ומניחים במסננת. משאירים למשך 20-30 דקות (החצילים אמורים להגיר נוזלים). שוטפים את החצילים במים ומייבשים היטב.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- משמנים נייר אפיה ומניחים את פרוסות החצילים. מברישים כל פרוסה בשמן זית.
- מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- לאחר 30 דקות, הופכים את החצילים צד ל 15 דקות עד שהפרוסות מקבלות גוון זהבהב-שחום.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מניחים במעבד מזון את פרוסות החצילים, בצל מטוגן וביצים קשות וטוחנים היטב לתערובת אחידה (3-5 דקות). מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
- מעבירים לצנצנת או קופסה ושומרים במקרר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
152 תגובות
כניסה
152 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

