מצרכים להכנת סלט דלורית
- דלורית בינונית חתוכה לקוביות קטנטנות בגודל של ס”מ וחצי (400 גרם)
- בצל בינוני קצוץ
- שן שום קצוצה
- כף מלאה כוסברה טריה קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- כף מיץ לימון
- מלח (בין רבע לשליש כפית), פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים סלט דלורית?
- מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומניחים עליה את קוביות הדלורית, הבצל הקצוץ והשום. מתבלים ב-2 כפות שמן זית, מערבבים היטב ומשטחים את התערובת בצורה אחידה על כל התבנית.
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות עד שהדלורית מתרככת (כאשר מזלג ננעץ בקלות).
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור ומעבירים לקערה. מניחים לתערובת להתקרר מעט ומוסיפים כוסברה קצוצה, כף שמן זית, כף מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
23 תגובות
כניסה
23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

