איך מכינים סורבה פירות טרופיים?
- ממלאים כוס ערבול ריקה בפירות טרופיים עד לקו המקסימלי. ממלאים בסירופ עד לקו ומכסים. מכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
- -מוציאים את הכוס מהמקפיא ומסירים את המכסה. מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “סורבה”.
- בעזרת כף מעבירים לכוס ומגישים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*אם הסורבה יוצא במרקם מתפורר, החזירו את כוס הערבול למכונה ובחרו ב”ערבול נוסף”.
*אפשר גם להשתמש בפירות קפואים משקית קפואה או פירות שאתם חתכתם לקוביות והקפאתם ולהכין סירופ: לערבב כוס מים עם 2 כפות סוכר או 4 כפות סירופ מייפל.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
8 תגובות
כניסה
8 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות


