האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
500 גרם פירות קפואים לפי הטעם (תותים, מלון, אננס, מנגו וכו’)
2 כפיות אבקת סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
איך מכינים סורבה?
חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומקפיאים לכמה שעות. כדי לזרז את התהליך, ניתן להשתמש בפירות קפואים מוכנים (ניתן לרכוש בכל סופר).
מניחים בבלנדר את כל החומרים. טוחנים 1-2 דקות עד לקבלת מרקם של גלידה.
*מומלץ להגיש מיד או לפחות להכין סמוך להגשה (ניתן לשמור עד 4 שעות במקפיא, לאחר מכן הסורבה קופא ונעשה כמו “קרח”).טיפים!*רצוי להוסיף את המיץ בהדרגה כדי למנוע מרקם דליל מידי. אפשר להוסיף יותר מיץ במידת הצורך (אם הסורבה יבש/ פירורי מידי).*אפשר להוסיף עוד אבקת סוכר בסוף לפי הטעם.
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)