מצרכים להכנת סופגניות ללא גלוטן
איך מכינים סופגניות ללא גלוטן?
- לערבב את כל החומרים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת בלילה חלקה, רכה ודביקה.
- לחמם סיר קטן עם שמן (עד גובה ⅔ מהסיר) וכשהשמן חם (170-180 מעלות), להרטיב את הידיים. יוצרים כדורים בקוטר עד 4.5 ס”מ (לא יותר) ומוסיפים לשמן. אם במקרה התערובת דביקה מידי ולא הצלחתם ליצור כדורים אפשר להוריד את הבלילה לשמן בעזרת שתי כפות רגילות כאשר בכף אחת מניחים את הבלילה ובעזרת הכף השנייה דוחפים את הבלילה במהירות ובבת אחת לשמן (מומלץ לשמן את הכפות לפני).
- מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך כ-6 דקות עד להזהבה יפה (כ-3 דקות מכל צד). מעבירים לנייר סופג ומצננים מעט.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
– אפשר להשתמש בקמח תמי או “כרגיל” במקום קמח קונדיטור וקמח אורז.
-חשוב – לאחר שהוספתם את הסופגניות לשמן, יש להנמיך לאש בינונית-נמוכה (כיריים בגודל בינוני, להבה הכי נמוכה) אחרת הסופגנייה תשחים מיד מבחוץ ותהיה עדיין נוזלית מבפנים.-לא מומלץ לטגן יותר מידי סופגניות בפעם אחת. מומלץ לטגן עד 4 סופגניות בכל פעם (כמובן שתלוי ברוחב סיר הטיגון).-הוספת כף ברנדי לבצק מפחיתה ספיחה של שמן בבצק בזמן הטיגון.-גם אם הסופגניות נראות לכם זהובות, אל תתפתו להוציאן לפני הזמן. זמן הטיגון המומלץ הוא כ-6 דקות לסופגנייה (אם השתמשנו בכף רגילה).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
51 תגובות
כניסה
51 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

