מצרכים להכנת סהרוני גבינה
- 1 כוס קמח
- 1 כפית שטוחה אבקת אפיה
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 כפות גדושות גבינה צהובה מגורדת
- 2 כפות גדושות קוטג’
- 1 כף גבינה בולגרית מפוררת/ גבינת פרמזן
- 1/2 ביצה טרופה
לקישוט:
- 1/2 ביצה טרופה
- שומשום
איך מכינים סהרוני גבינה?
- מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפייה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עם כף ואח”כ בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- חותכים חתיכות מהבצק, מגלגלים בעזרת הידיים לצורת נקניק ואח”כ מקפלים את הקצוות לצורת סהר. מסדרים את כל הסהרונים על נייר אפיה עם רווח בניהם, מברישים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור למשך 12-15 דקות, עד להזהבה קלה.
הפעל טיימר (12 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
137 תגובות
כניסה
137 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

