מצרכים להכנת נודלס עם שעועית וברוקולי
- 250 גרם נודלס (אטריות ביצים)
- חצי בצל בינוני קצוץ
- 400 גרם פרחי ברוקולי טריים קצוצים
- 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה
- 3 שיני שום קצוצות
- כוס בצל ירוק חתוך לעיגולים
תיבול:
- כף שמן זית, 5 כפות רוטב סויה, כף סילאן, שליש כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים נודלס עם שעועית וברוקולי?
- מבשלים את אטריות הביצים לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות עם מזלג.
- מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז’ עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום קצוץ ומערבבים כחצי דקה (שימו לב שהשום לא יישרף).
- מוסיפים את פרחי הברוקולי והשעועית הירוקה ומבשלים במשך כ-10 דקות עד שהברוקולי מתרכך אבל לא מידי (יש לערבב מידי פעם).
- מוסיפים למחבת את הנודלס המבושל ומתבלים בכף שמן זית, רוטב סויה, סילאן, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
23 תגובות
כניסה
23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

