מצרכים להכנת משה בתיבה
- חבילת בצק עלים או בצק פילאס מרודד דק (600 ג’)
- חבילת נקניקיות מיני או נקניקיות רגילות חצויות
לציפוי:
- ביצה טרופה, שומשום
איך מכינים משה בתיבה?
- מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
- חותכים את בצק העלים למשולשים ארוכים ברוחב הנקניקיה (ראו תמונה למטה), ומורחים ביצה טרופה על כל הבצק.
- מניחים נקניקיה קטנה (או חצי נקניקיה) בקצה המשולש (בחלק הרחב שלו) ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה.
- מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30-35 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מומלץ להגיש עם קטשופ ליד.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
28 תגובות
כניסה
28 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

