מצרכים להכנת מאפינס תפוח בדבש
- 2 ביצים
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- 3 כפות (60 ג’) גדושות דבש
- שליש כוס (80 מ”ל) תה חמים (מניחים שקית תה בתוך שליש כוס מים רותחים במשך כ-5 דקות)
- כוס (140 ג’) קמח רגיל
- כפית גדושה (6 ג’) אבקה אפיה
- כפית (5 ג’) אבקת קינמון
- תפוח עץ גדול מקולף ומגורד
איך מכינים מאפינס תפוח בדבש?
- מחממים תנור ל170 מעלות ומשמנים תבניות שקעים.
- מערבבים בעזרת כף/מטרפה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, דבש, תה, תפוח מגורד ומערבבים.
- מערבבים בקערית נפרדת את הקמח עם אבקת האפיה והקינמון, מוסיפים לקערת הרטובים ומערבים קלות עד לאיחוד החומרים (ערבוב יתר עלול לגרום לעוגה להיות דחוסה וכבדה).
- יוצקים את הבלילה לתבניות השקעים בגובה 3/4 ואופים בתנור במשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
81 תגובות
כניסה
81 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

