מצרכים להכנת מאפינס קינואה וברוקולי
- חצי כוס קינואה שטופה ומסוננת
- 1 כוס מים רותחים
- 1 כף שמן
- חצי כפית מלח (תיבול לבישול הקינואה)
- 2 ביצים (רצוי גדולות)
- חצי בצל בינוני מגורד
- 1 שן שום
- 300 גרם פרחי ברוקולי משקית קפואה
תיבול לתערובת:
- חצי כפית מלח, פלפל שחור
איך מכינים מאפינס קינואה וברוקולי?
- מערבבים את הפרגיות עם כף קורנפלור/קמח. מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את הפרגיות כ-2 דקות מכל צד. מעבירים לצלחת.
- מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מוסיפים כף שמן ומטגנים את פרוסות השום כדקה (אש בינונית – יש לוודא שהשום לא נשרף). מוסיפים למחבת רוטב סויה, צ’ילי מתוק ודבש ומערבבים במשך כדקה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הפרגיות ומערבבים היטב. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהפרגיות מוכנות למאכל (יש לערבב מידי פעם). מוסיפים בצל ירוק, מערבבים כדקה נוספת ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*יש להניח למאפינס להתקרר לגמרי לפני שמחלצים מהתבנית, אחרת זה יתפרק.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
65 תגובות
כניסה
65 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

