מצרכים להכנת מאפינס קוקוס
- 2 ביצים M או S
- שליש כוס (65 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- ⅔ כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
- כפית תמצית וניל
- ¾ כוס (105 ג’) קמח לבן
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- ⅔ כוס (60 ג’) קוקוס
- *קוקוס לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים מאפינס קוקוס?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומסדרים מנג’טים מנייר בתבנית מאפינס.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל. מוסיפים שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והקוקוס ומוסיפים לתערובת הרטובים. מערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (מתקבלת תערובת מעט דלילה).
- יוצקים את הבלילה למנג’טים (עד גובה המנג’ט) ואופים במשך 18-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
- מוציאים מהתנור ומפזרים מעל קוקוס (לא חובה).
הפעל טיימר (18 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
48 תגובות
כניסה
48 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

