מצרכים להכנת מאפינס פרג ולימון
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- 2 כפות מיץ לימון
- חצי כוס (120 מ”ל) מים
- כפית מלאה גרידת קליפת לימון
- ¾ כוס (105 ג’) קמח לבן
- כפית ורבע (7 ג’) אבקת אפיה
- חצי כוס (50 ג’) פרג טחון (חשוב מאוד שהפרג יהיה טרי)
- 2 כפות קוקוס (לא חובה)
איך מכינים מאפינס פרג ולימון?
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (אפשר להשתמש במנג’טים ולהניח אותם בתוך תבנית מאפינס, ללא צורך בשימון).
- מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ לימון ומים ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, פרג וקוקוס. מוסיפים לתערובת הנוזלים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס, מכניסים לתנור ואופים במשך 17-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (17 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
49 תגובות
כניסה
49 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

