זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
15 דקות
מס׳ מנות
10 יחידות
מצרכים להכנת מאפינס בראוניז
עבור המילוי כדאי לבחור בשוקולד עם מילוי קרם מאחר ושוקולד רגיל בדר”כ חוזר למצבו הרגיל בטמפ’ החדר ונעשה קשה ואז המילוי לא יהיה רך (השתמשתי בשוקולד “רגוסה” שהוא במילוי קרם ואגוזי לוז שלמים והתוצאה יצאה מעולה).
- 1 ביצה
- 3 כפות (50 ג’) גדושות סוכר
- 50 גרם שוקולד מריר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- כפית (5 מ”ל) תמצית וניל
- 2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
- חצי כוס (70 ג’) קמח רגיל
- 10 קוביות שוקולד חלב/לבן/מריר רצוי במילוי קרם (*השתמשתי בשוקולד “רגוסה”)
איך מכינים מאפינס בראוניז?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים/מאפינס (אם משתמשים במנג’טים מנייר פרגמנט אין צורך לשמן).
- מניחים את קוביות השוקולד עם השמן בקערה וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה.
- מערבבים היטב את הביצה עם הסוכר. מוסיפים תמצית וניל ואת תערובת השוקולד ומערבבים תוך כדי. מוסיפים את אבקת השוקולית והקמח ומערבבים עד לאיחוד החומרים (מתקבלת בלילה שוקולדית סמיכה).
- יוצקים כף מהבלילה לתבנית. מניחים בכל שקע קוביית שוקולד ובעזרת האצבע מטביעים לתוך השוקולד. מכסים בכחצי כף נוספת של הבלילה ומיישרים בעזרת הכף או קצות אצבעות רטובות.
- מכניסים לתנור (שחומם מראש על 180 מעלות) ואופים במשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
173 תגובות
כניסה
173 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

