מצרכים להכנת מאפה גבינות מדפי אורז
- תבנית פאי או תבנית עגולה נמוכה בקוטר 24 ס”מ
- 7 דפי אורז
- 2 ביצים גדולות
- 250 גרם גבינה לבנה או קוטג’
- 100 גרם גבינה בולגרית או פטה מפוררת (כוס)
- 50 גרם גבינה צהובה או מוצרלה או גאודה מגורדת (חצי כוס)
- כף שמן זית
- שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- *שומשום לקישוט מעל
איך מכינים מאפה גבינות מדפי אורז?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- משמנים תבנית עגולה נמוכה או מרפדים אותה בנייר אפיה.
- טורפים את הביצים בקערה ומעבירים לקערית קטנה כמות של 2-3 כפות מהבלילה (זה ישמש אח”כ לציפוי). מוסיפים לקערת הביצים הטרופות גבינות, שמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים דף אורז בתחתית (דף יבש, אין צורך להרטיב אותו). מורחים עליו באופן אחיד 2 כפות גדושות מתערובת הגבינות. מניחים דף אורז נוסף ומעליו מורחים 2 כפות גדושות מתערובת הגבינות. כך ממשיכים 6 דפים.
- מניחים את דף האורז האחרון (השביעי) ומורחים מעל ביצה טרופה (שהשארנו צד) ומפזרים שומשום.
- מכניסים לתנור החם (מבלי לכסות) ואופים במשך כ-35 דקות, עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
המאפה אמור לצאת נמוך.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
158 תגובות
כניסה
158 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














