מצרכים להכנת לחמניות טחינה ללא גלוטן
- 4 כפות טחינה גולמית (יש לערבב את הטחינה לפני השימוש)
- 2 ביצים
- כפית דבש
- חצי כפית אבקת אפיה
- רבע כפית מלח
- 1 שן שום כתושה
- חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
איך מכינים לחמניות טחינה ללא גלוטן?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לתערובת אחידה ורכה (מרקם המזכיר חומוס).
- משמנים תבנית מאפינס מסילקון (ניתן להכין בתבניות מאפינס חד פעמיות) ויוצקים את הבלילה באופן שווה ל-6 שקעים (הכמות נראית קטנה אבל אל דאגה, הלחמניות תופחות במהלך האפיה).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-15 דקות, עד שהלחמניות מעט משחימות. מוציאים מהתנור ומניחים ללחמניות להתקרר לטמפ’ החדר.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
הכמות במתכון מתאימה ל-6 לחמניות קטנות. לפני שאתם ממהרים להכפיל כמויות אני ממליצה קודם להכין את הכמויות שבמתכון, לטעום ולוודא שהמרקם והטעם לטעמכם.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
149 תגובות
כניסה
149 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

