מצרכים להכנת לביבות קישואים וברוקולי
- 2 קישואים בינוניים קלופים מגורדים גס בפומפיה
- 300 גרם פרחי ברוקולי קצוצים דק (*ניתן להשתמש בברוקולי משקית קפואה ולחלוט דקה במים רותחים או בפרחי ברוקולי טריים שבושלו במים רותחים במשך 7-8 דקות, עד לריכוך).
- חצי בצל בינוני מגורד
- כף שמן זית
- 2 ביצים גדולות
- 4 כפות גדושות פירורי לחם (או 3 כפות גדושות קמח תפו”א – לרגישים לגלוטן או בפסח)
- כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם
- *ניתן להוסיף חצי כוס גבינה צהובה מגורדת (לא חובה).
איך מכינים לביבות קישואים וברוקולי?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- יוצרים קציצות עם הידיים, סוחטים מעודפי נוזלים ומניחים על נייר האפיה המשומן. משטחים מעט כל קציצה.
- מברישים/מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור כ-25 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- -הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות.
- הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
95 תגובות
כניסה
95 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

