מצרכים להכנת לביבות קולורבי וירק
- 2 קולורבי בגודל בינוני קלופים ומגורדים בפומפיה גסה
- חצי בצל בינוני קלוף מגורד בפומפיה
- חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
- 2 ביצים גדולות
- 3 כפות מלאות קמח רגיל (או קמח תפוח אדמה)
- כף שמן זית
- כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים לביבות קולורבי וירק?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר.
- סוחטים את הקולורבי והבצל מנוזלים ושמים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים את כל החומרים עד לתערובת אחידה.
- יוצרים קציצות בקוטר של כ-5 ס”מ, עובי 1 ס”מ, סוחטים מעט מעודפי נוזלים ומניחים על נייר האפיה המשומן.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- הופכים את הקציצות צד ואופים כ-10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
37 תגובות
כניסה
37 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

