מצרכים להכנת לביבות קוטג'
- 250 גרם גבינת קוטג’
- 1 ביצה M
- שליש כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- רבע כוס קמח תופח
- חצי כוס גרגירי תירס או זיתים ירוקים קצוצים (מומלץ לשלב)
איך מכינים לביבות קוטג'?
- מערבבים את כל החומרים בקערה לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת בינונית עם 2-3 כפות שמן וכשהשמן חם יוצקים עיגולים למחבת (כל עיגול בכמות של כף מלאה מהתערובת). מנמיכים לאש בינונית ומטגנים במשך 2.5-3 דקות, עד שהחלק התחתון מתייצב ומזהיב. בעזרת תרווד הופכים את הלביבות צד ומטגנים במשך 2-3 דקות נוספות. לאחר מכן, הופכים שוב צד ומטגנים עוד דקה נוספת. מעבירים לצלחת עם נייר סופג. במשך הטיגון יש לכסות את המחבת.
*מומלץ להניח ללביבות לנוח 3-4 דקות לפני שאוכלים אותן (בזמן זה הן מתייצבות).
*חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק!
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
רעיון נוסף מעולה לארוחת בוקר: פנקייק רך ואוורירי שהילדים מתים עליו. מתכון פשוט שהופך כל בוקר רגיל למיוחד.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
164 תגובות
כניסה
164 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

