מצרכים להכנת לבבות קישואים
- תבנית שקעים מסיליקון
- 2 קישואים גדולים מאוד מגורדים
- תפו”א גדול מבושל מעוך לפירה
- 1 בצל בינוני טחון
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן זית
- 3 כפות גדושות קמח מלא/לבן (לרגישים לגלוטן- ניתן לוותר על הקמח אך יש להניח את התערובת כשעה לפחות להתייצבות במקרר לפני שיוצקים לתבנית)
תיבול:
- כפית אבקת מרק (מומלץ מחומרים טבעיים), מלח ופלפל שחור.
איך מכינים לבבות קישואים?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים היטב תבנית שקעים מסיליקון.
- מערבבים את כל החומרים בקערה ויוצקים לתבנית הסיליקון בגובה 1/2 עד 3/4 מגובה השקע (לא מומלץ שהמאפים יהיו עבים מידי).
- אופים במרכז התנור במשך 45 דקות.
הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל - מורידים את רשת התנור לתחתית התנור ואופים במשך 10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל - מצננים מעט בחוץ (מומלץ להניח על מגבת לחה), הופכים בזהירות את התבנית ומחלצים בעדינות את מהתבנית.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
19 תגובות
כניסה
19 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

