www.10dakot.co.il

כדורי שוקולד ללא חמאה

מתכון לכדורי שוקולד בלי חמאה מ-5 מצרכים בלבד.במקום חמאה שמים טחינה גולמית (והילדים לא מרגישים בהבדל :-) )

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
כדורי שוקולד ללא חמאה
זמן הכנה

10 דקות

מס׳ מנות

20 כדורים

כשר מסוג

מצרכים להכנת כדורי שוקולד ללא חמאה

  • 250 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים גס (*לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן).
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות טחינה גולמית (*לא מומלץ להשתמש בטחינה משומשום מלא)
  • 2-3 כפות מלאות דבש (*לטבעונים ניתן להמיר בסירופ מייפל טבעי)
  • שליש כוס מים

איך מכינים כדורי שוקולד ללא חמאה?

  1. מניחים בקערה את קוביות השוקולד, שופכים שליש כוס מים וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מערבבים לתערובת חלקה (התערובת אמורה להיות נוזלית).
  2. מוסיפים טחינה גולמית ודבש ומערבבים. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד לתערובת רכה ואחידה.
  3. יוצרים כדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים בצלחת (ניתן לצפות בקוקוס). מכניסים למקרר להתייצבות.

הערה: חשוב לערבב את הטחינה הגולמית לפני השימוש ומומלץ לטעום ולוודא שאין לה טעם מר.

ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
180 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

180 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות