מצרכים להכנת כדורי גרנולה אפויים
- כוס (115 ג’) גרנולה (עדיף ללא תוספת סוכר)
- כוס (125 ג’) קמח מלא (או קמח לבן רגיל)
- שליש כפית (2 ג’) אבקת אפיה
- 3 כפות (40 ג’) סוכר
- 3 כפות (50 ג’) טחינה גולמית
- 1 כף (20 ג’) דבש/ סילאן
- 4 כפות (32 ג’) שמן קנולה
- 1-4 כפות מים
איך מכינים כדורי גרנולה אפויים?
- מניחים בקערה את כל החומרים לפני הסדר בו הם רשומים (גרנולה, קמח, א.אפיה, סוכר וכו’..) ומערבבים בעזרת כף. מוסיפים בסוף ובהדרגה את המים עד שמתקבלת תערובת אחידה (אם התערובת יבשה או מתפוררת יש להוסיף עוד מים ולערבב).
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- בעזרת ידיים רטובות, יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בקוטר של 3 ס”מ ומניחים על נייר אפיה.
- אופים במשך 20 דקות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי לטמפ’ החדר (העוגיות יוצאות מהתנור מעט רכות אך מתקשות לאחר קירור מוחלט).
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
89 תגובות
כניסה
89 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

