מצרכים להכנת כבד עוף עם בצל
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- 500 גרם כבד עוף חתוך גס
תיבול:
- חצי כפית מלח, שליש כפית כמון, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים כבד עוף עם בצל?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן זית/קנולה וצולים את הכבדים כדקה מכל צד (מטעמי כשרות יש לצלות את הכבד על אש גלויה לפני הבישול), עד שמתבשלים בחוץ אך מבפנים עדיין רכים. מעבירים לצלחת.
- מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים 2 כפות שמן זית/קנולה. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים למחבת את הכבדים ומתבלים במלח, כמון, פפריקה, כורכום ופלפל שחור. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות, לפי מידת העשייה הרצויה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
49 תגובות
כניסה
49 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

