מצרכים להכנת טוסט שוקולד
- פרוסות לחם לבן
- ממרח השחר העולה (חלבי או פרווה)
- ביצה טרופה
איך מכינים טוסט שוקולד?
- חותכים את הקרום (הקשה) של הלחם ובעזרת מערוך מרדדים כל פרוסה דק.
- מורחים כל פרוסה בממרח השחר ומשאירים שוליים נקיים.
- מורחים בשוליים ביצה טרופה, מקפלים לחצי (צורת משולש) ומהדקים היטב בקצוות. מברישים בביצה טרופה משני הצדדים.
להכנה במחבת
- מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים כדקה מכל צד.
להכנה בנינג’ה
גריל - בוחרים בתוכנית “אפיה”, 180 מעלות, 6 דקות. וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
15 תגובות
כניסה
15 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

