מצרכים להכנת חיתוכיות חמאת בוטנים
תבנית אינגליש קייק חד”פ
- 150 ג’ ביסקוויטים מפוררים (*אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)
- כוס (100 ג’) קמח שקדים
- חצי כוס (120 מ”ל) חמאת בוטנים
- רבע כוס (60 מ”ל) מייפל
- כף קצפת צמחית
לציפוי:
- 50 ג’ שוקולד מריר
- 4 כפות קצפת צמחית
- 2 כפות חמאת בוטנים
איך מכינים חיתוכיות חמאת בוטנים?
- מניחים בקערה ביסקוויטים מפוררים וקמח שקדים.
- בקערית נפרדת מערבבים חצי כוס חמאת בוטנים עם רבע כוס מייפל עד לתערובת רכה ואחידה. מערבבים עם תערובת הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה, דביקה ומעט פירורית. מוסיפים כף קצפת צמחית ומערבבים היטב (הערה: אם התערובת יבשה ומתפוררת, יש להוסיף 1-3 כפות קצפת צמחית בהדרגה ולפי הצורך).
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק חד”פ ומשטחים באופן אחיד בתבנית. מהדקים היטב.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל קוביות שוקולד מריר עם 4 כפות קצפת צמחית. מערבבים לתערובת חלקה. יוצקים את הציפוי לתבנית.
- שמים בשקית אוכל 2 כפות חמאת בוטנים (הערה: אם חמאת הבוטנים מוצקה מידי אפשר לדלל אותה עם 1-2 כפות קצפת צמחית). גוזרים את הקצה ומזלפים פסים לאורך ולרוחב מעל שכבת השוקולד. בעזרת קיסם יוצרים דוגמאות.
- מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא לשעתיים.
- מחלצים מהתבנית (ניתן לחתוך את התבנית עם סכין) וחותכים לריבועים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
118 תגובות
כניסה
118 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

