מצרכים להכנת חטיפי פסטו
- 2/3 כוס קמח מלא
- 1/3 כוס קמח רגיל
- 3/4 כוס שיבולת שועל/קוואקר
- 4 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית מלח
- קורט אבקת אפייה
- 4 כפות מים
- רוטב פסטו מוכן (ניתן לרכוש בכל סופר)
איך מכינים חטיפי פסטו?
- מעבדים את כל החומרים (מלבד רוטב הפסטו) עד לקבלת בצק אחיד (למי שיש זמן- רצוי לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למנוחה של חצי שעה).
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של כחצי ס”מ וקורצים עיגולים (בעזרת קורץ עוגיות או כוס קטנה הפוכה).
- מניחים את העיגולים על נייר אפייה ומורחים מעליהם רוטב פסטו. אופים בתנור 15-20 דקות עד שהקרקרים מזהיבים. מוציאים ומצננים.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מתכונים מקמח מלא קמח מלא מתכונים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
36 תגובות
כניסה
36 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

