מצרכים להכנת חזה עוף עם פטריות וגמבה
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- בצל בינוני קצוץ גס
- סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות
- פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות קצרות
- רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה
תיבול:
- 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, רבע כפית תבלין צ’ילי גרוס (לא חובה), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
איך מכינים חזה עוף עם פטריות וגמבה?
- מתבלים את קוביות חזה העוף ב-2 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.
- מחממים מחבת רחבה (או סיר סוטאז’) עם כף שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. מעבירים לצלחת עמוקה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מחממים כף שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.
- מוסיפים למחבת את תערובת הפטריות והגמבה ומתבלים בכף סילאן, כף רוטב סויה, כרבע כפית תבלין צ’ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים במשך 2-3 דקות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
196 תגובות
כניסה
196 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

