מצרכים להכנת חומוס סלק
- חומוס בקופסת שימורים (משקל נקי 550 גרם, לאחר סינון 290 גרם)
- כוס (240 מ”ל) טחינה גולמית
- 5 כפות מיץ לימון
- שן שום
- חצי כפית מלח
- חצי כוס (120 מ”ל) מים קרים
- 2 סלקים קטנים מבושל (משקית ואקום)
איך מכינים חומוס סלק?
- מניחים את כל החומרים בבלנדר נינג’ה בתוך מיכל הערבול וסוגרים את המכסה.
- בוחרים בתוכנית “ממרח” ולוחצים להפעלה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
טיפ להכנה מהירה:
חומוס סלק הוא וריאציה צבעונית ומרעננת של הקלאסיקה. אם אתם רוצים לחסוך זמן, אפשר להכין בסיס חומוס ביתי קלאסי לפי המתכון המהיר לחומוס משימורים – שמוכן ב-10 דקות בלבד, ואז להוסיף את הסלק המבושל והטחון. כך תקבלו חומוס סלק עשיר וקרמי בזמן קצר במיוחד!
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
5 תגובות
כניסה
5 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

