מצרכים להכנת חביתה עם לחם, תירס וזיתים
- 2 ביצים
- 2 כפות חלב
- 2-3 פרוסות לחם חתוכות לקוביות קטנות
- 2 כפות גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)
- כף זיתים מגולענים קצוצים
- 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
- רבע כפית מלח
איך מכינים חביתה עם לחם, תירס וזיתים?
- טורפים את הביצים בקערה עם החלב והמלח. מוסיפים קוביות לחם ומערבבים היטב עד לאיחוד חומרים. מוסיפים תירס, זיתים וגבינה צהובה ומערבבים.
- מחממים מחבת בינונית (רצוי בעלת ציפוי שאינו נדבק) עם 1-2 כפות שמן וכשהשמן חם יוצקים את התערובת למחבת. מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-2 דקות, עד שהתחתית מתייצבת. בעזרת תרווד הופכים צד, מכסים ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
- מגישים ואוכלים מיד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
לגיוון בארוחות הבוקר או ערב, נסו גם את הפנקייק הקלאסי – מנה חמה ומפנקת שמושלמת לבקרים קרירים או כשיש זמן להתפנק.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
72 תגובות
כניסה
72 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














