מצרכים להכנת דג סלמון בתנור
- 600 גרם נתחי סלמון טרי או קפוא שהופשר
- 2-3 כוסות שעועית ירוקה מופשרת משקית קפואה (מומלץ להשתמש בשעועית ירוקה עדינה)
תיבול:
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות דבש
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
איך מכינים דג סלמון בתנור?
- מחממים תנור מראש ל-200 מעלות ומניחים את נתחי הדג והשעועית הירוקה בתבנית (מומלץ לרפד את התבנית בנייר אפיה).
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב ומתבלים את נתחי הדג והשעועית הירוקה ברוטב (יש להשאיר 2 כפות רוטב בצד).
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15 דקות (אם זה דג קפוא מופשר – 10 דקות).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- פותחים בזהירות את דלת התנור, מברישים את הדג ביתרת הרוטב (הכוונה ל-2 הכפות שהשארנו בצד) וממשיכים לאפות במשך כ-5 דקות נוספות. מוציאים ומגישים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
307 תגובות
כניסה
307 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














