מצרכים להכנת דג בתנור עם רוטב
- 6 חתיכות דג פילה לבן לדוג’ אמנון, דניס, לוקוס (1 ק”ג)
- 6 כפות מיץ לימון
- שליש כפית מלח
- סלט גרגירי חומוס מרוקאי (צבר)
- *2-3 כפות כוסברה קצוצה לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים דג בתנור עם רוטב?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הפילטים כאשר החלק של העור מונח כלפי מטה. מתבלים כל נתח בכף מיץ לימון ומפזרים מלח באופן שווה.
- מורחים על כל פילה דג כמות של כף מהסלט.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
*מי שבכל זאת רוצה להכין את הרוטב בעצמו מצורף לינק למתכון פילה אמנון ברוטב אדום חריף.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
טיפ להגשה:להשלמת הארוחה, הגישו את הדג המתובל לצד צלחת חומוס ביתי טרי. השילוב בין העדינות של הדג והעומק של החומוס יוצר ארוחה ים-תיכונית מושלמת. חומוס מקופסת שימורים מוכן תוך 10 דקות בדיוק, כך שתוכלו להכין אותו בזמן שהדג בתנור.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
24 תגובות
כניסה
24 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

