מצרכים להכנת גלידת קרמל מלוח
- 4 כפות (40 מ”ל) שמנת מתוקה
- 50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
- 3 כפות סוכר
- חצי כוס (120 מ”ל) שמנת מתוקה
- כוס (240 מ”ל) חלב
רוטב בייגלה מלוח:
- שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד לבן בלונדי או קרמל
- 4 כפות חלב ממותק מרוכז
- רבע כפית מלח
לפיזור מעל:
- בייגלה במלח מפורר

איך מכינים גלידת קרמל מלוח?
- מניחים בקערה שוקולד לבן ו-4 כפות שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לתערובת חלקה.
- מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מוזגים חלב וחצי כוס שמנת המתוקה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
מכינים את הרוטב:
- מניחים בקערה שליש כוס שמנת וקוביות שוקולד בלונדי/קרמל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.
- כשהגלידה מוכנה, מעבירים לכוסות גלידה (או גביעים), מעל שמים את הרוטב ומפזרים פירורי בייגלה.
- ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
14 תגובות
כניסה
14 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














