מצרכים להכנת גלידת פיצוץ
- כף גבינת שמנת
- כפית תמצית וניל
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- ¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
- כוס (240 מ”ל) חלב
תוספות (לפי הטעם):
- שברי אוראו, פקאן מסוכר קצוץ, שוקולד נוגט קצוץ, שוקולד לבן קצוץ, שוקולד צ’יפס בטעם קרמל.
איך מכינים גלידת פיצוץ?
- שמים בקערה גבינת שמנת ומכניסים למיקרוגל ל – 10 שניות. מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומערבבים היטב. מוזגים לקערה חלב ושמנת מתוקה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בתוספות שאוהבים.
- מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
- ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
13 תגובות
כניסה
13 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

