www.10dakot.co.il

ברוקולי מוקרם

ברוקולי מוקרם בתנור בכוסות אישיות (ניתן להכין גם בתבנית אחת)

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
ברוקולי מוקרם
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

30 דקות

מס׳ מנות

8-10 מנות אישיות

כשר מסוג

מצרכים להכנת ברוקולי מוקרם

  • 600 גרם ברוקולי מפורק לפרחים
  • 2 ביצים גדולות
  • שליש כוס (80 מ”ל) חלב
  • חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת (60 ג’)
  • 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת (70 ג’)
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
  • *גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (כחצי כוס)

איך מכינים ברוקולי מוקרם?

  1. ממלאים סיר קטן במים עד גובה שני שליש מהסיר, מחממים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים במשך 5 דקות, עד שפרחי הברוקולי מתרככים אך עדיין נגיסים. מסננים את הברוקולי, מעבירים לקערה ומצננים מעט.
  2. מערבבים בקערית נפרדת ביצים, חלב, גבינה צהובה, גבינה בולגרית, שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור. מוסיפים לקערת הברוקולי ומערבבים.
  3. משמנים כוסות הגשה מחרסינה (או תבניות מאפינס חד פעמיות) וממלאים בתערובת הברוקולי. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות.
    הפעל טיימר (25 דק’)
    +
    טיימר פועל
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
30 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות