מצרכים להכנת ברוקולי מוקרם
- 600 גרם ברוקולי מפורק לפרחים
- 2 ביצים גדולות
- שליש כוס (80 מ”ל) חלב
- חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת (60 ג’)
- 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת (70 ג’)
- 2 שיני שום כתושות
- חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
- *גבינה צהובה מגורדת לפיזור מעל (כחצי כוס)
איך מכינים ברוקולי מוקרם?
- ממלאים סיר קטן במים עד גובה שני שליש מהסיר, מחממים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים במשך 5 דקות, עד שפרחי הברוקולי מתרככים אך עדיין נגיסים. מסננים את הברוקולי, מעבירים לקערה ומצננים מעט.
- מערבבים בקערית נפרדת ביצים, חלב, גבינה צהובה, גבינה בולגרית, שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור. מוסיפים לקערת הברוקולי ומערבבים.
- משמנים כוסות הגשה מחרסינה (או תבניות מאפינס חד פעמיות) וממלאים בתערובת הברוקולי. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
30 תגובות
כניסה
30 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

