שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 65-75 דקות

מס’ מנות: 20 ריבועים

סוג: חלבי

תבנית בגודל 22X24 או תבנית אלומיניום (חד פעמית) בגודל 25X20

מצרכים:

לשכבת השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס (100 ג’) שמן

2/3 כוס (133 ג’) סוכר

2 ביצים

1 כוס (140 ג’) קמח מעורבב עם 1/2 כפית (2.5 ג’) אבקת אפיה

2 כפיות (10 ג’) אבקת קקאו

לשכבת הגבינה:

500 גרם גבינה לבנה (מומלץ 9%)

1/2 כוס (100 ג’) סוכר

2 כפות (24 ג’) קמח

2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

2 ביצים




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

שכבת השוקולד: מניחים בקערה את השמן וקוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים (בעזרת כף/מטרפה) בקערה נפרדת ביצים וסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד, אח”כ את הקמח והקקאו (מתקבלת תערובת מעט סמיכה). יוצקים לתבנית ואופים במשך כ-15 דקות עד שהשכבה העליונה מעט מתקשה (חצי אפיה).

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-בזמן שהשכבה הראשונה נאפת בתנור מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים בקערה ביצים עם סוכר במשך כדקה. מוסיפים את הגבינה ואח”כ את הקמח ואנסטנט פודינג וניל. מערבבים ערבוב קצר עד לאיחוד החומרים.

-לאחר כ-15 דקות, מוציאים את שכבת השוקולד מהתנור ומעליה יוצקים את תערובת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 10 דקות ב-180 מעלות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-לאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל160 מעלות ואופים 40-50 דקות עד שהעוגה יציבה אך האמצע מעט רוטט.

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

-מוצאים ומצננים לטמפרטורת החדר. מכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות ועדיף ללילה שלם וחותכים לריבועים.

*העוגה נשמרת במקרר וטעימה הרבה יותר יום למחרת כיוון שהמרקם והטעם משתנים.

*איך יודעים אם העוגה מוכנה? במקרה הזה הבדיקה היא לא באמצעות קיסם. אם העוגה יציבה, השוליים אפויים אך האמצע מעט רוטט ובעל מרקם קפיצי למגע – העוגה מוכנה.

בראוניז שוקולד גבינה, עוגת גבינה ושוקולד

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
ברוסקטה בולגרית, פלפלים וחציליםברוסקטה בולגרית, פלפלים וחצילים
עוגת גבינה של בית מלון עוגת גבינה של בית מלון
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עדי (18:29 5.06.2024)

השכבה של הבראוניז יצאה לי יבשה אחרי כל הזמן הזה בתנור.. 🙁
החלק של הגבינה אחלה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 6.06.2024)

באיזו תוכנית אפית? בטורבו במקרה?

avatar
תהילה (18:17 16.12.2023)

ואו,יצא פצץץץ

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:46 16.12.2023)

שמחה לשמוע🙂
תודה תהילה

avatar
רות (16:36 22.05.2023)

היי,
כמה זמן העוגה תחזיק במקרר?
יש לך אחחה מתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 22.05.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
העוגה במיטבה כ-3-4 ימים.

avatar
טלי (17:07 27.12.2022)

זה אפשרי להמיר את הכל להכנת קאפקייקס במקום? אם אני רוצה להכין ל-12 קאפקייקס מה תהיה הכמות הנכונה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:15 27.12.2022)

היי,
את יכולה להשתמש בתבניות מאפינס ולהכין את הכמות במתכון. אמור לצאת לך קצת יותר מ-12 מאפינס.

avatar
שילת חדד (17:58 15.09.2022)

היי אפרת,
יש לי גושים של קמח וקקאו בעוגה .
האם ירגישו אותם?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:18 15.09.2022)

היי,
אם הגושים לא רבים ולא גדולים- לא אמורה להיות בעיה.

avatar
שילת חדד (17:51 15.09.2022)

היי אפרת ,
אין לי גבינה לבנה .
ניתן להשתמש באשל (גיל,לבן . איך שאת קוראת לזה)ושמנת במקום גבינה ?
200גרם שמנת , 800גרם אשל (הכפלתי בשניים ).
זה יעבוד לי ? זה לא יצא רטוב מדי ?
תודה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:22 15.09.2022)

היי,
לא ניסיתי, אבל אני מניחה שאפשר להשתמש ב250 גרם לבן ו-250 גרם שמנת או ביחס כפול. 200 גרם שמנת בלבד עלול לא להיות מוצלח ונוזלי מדי.

avatar
עדי (16:55 17.08.2022)

הי אפרת:) אפשר להכין רק את שכבת השוקולד? עדיין יצא טעים? ( רוצה פרווה ללא שוקולד) אם לא יש לך מתכון אחר? תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:13 17.08.2022)

היי,
אפשר להכין את שכבת השוקולד בלבד- להכפיל את הכמויות פי 2 ולאפות כ-25-35 דקות.
בנוסף יש מתכון לבראוניז נוטלה שהוא עם ממרח שוקולד.

avatar
שרון (22:44 6.08.2022)

הכנתי בתבנית קפיצית גודל 26 לפי הכמויות שרשמת בתגובות וזילפתי שוקולד מעל. יצא מעולה!!!

בראוניז שוקולד גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:53 6.08.2022)

נראה טעים ויפה, איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌷

avatar
שרון (00:05 7.08.2022)

מאוד טעימה!

בראוניז שוקולד גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:10 7.08.2022)

מקרוב נראית עוד יותר מדהים(:

avatar
לילך (11:35 23.06.2022)

היי אפרת
תודה על המתכונים
כל קינוח שהילדים מבקשים ובעלי אני נכנסת לאתר שלך
יש לי קמח 80%
האם אפשר להשתמש בו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:01 23.06.2022)

היי,
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים😊
אפשר להשתמש בקמח המלא, יהיה שינוי קל במרקם.

avatar
איילת (10:01 12.05.2022)

הי
אפשר לעשות מזה עוגת שיש בראוניז גבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 12.05.2022)

היי,
לא בטוחה שהבנתי את השאלה, מה הכוונה עוגת שיש בראוניז?
מצרפת לך מתכון לעוגת שיש שיתכן ותאהבי.

avatar
רננה (14:35 1.12.2021)

חייבים פודינג? כי אין לי בכלל, לא חום ולא לבן ולא שום טעם אחר:(
ו5 שעות במקרר זה חובה???
אשמח לתשובה מהירה, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:59 1.12.2021)

היי,
-אפשר להמיר את הפודינג באבקת סוכר.
-הקירור חשוב להתייצבות הבראוניז. אם תוותרי על הקירור יתכן והוא יתפרק בחיתוך.

avatar
רננה (00:10 2.12.2021)

תודה רבה!!! אין על המתכונים שלך והתשובות המהירות!!
חנוכה שמח:)

avatar
רחלי (21:20 12.09.2021)

היי. רציתי לשאול האם העוגה אמורה לצאת חומה למעלה- צבע אפוי? או שמא אפיתי מידי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:43 12.09.2021)

היי רחלי,
נשמע שזה בסדר. השכבה העליונה אמורה לקבל צבע מעט זהוב (היא לא אמורה להישאר לבנה מאד כמו לפני האפייה).

avatar
רחלי (21:46 12.09.2021)

תודה אפרת יקרה! כל הכבוד על התגובה המהירה🧡

avatar
שירה (23:55 5.09.2021)

זה משמעותי הגודל של התבנית? אני רוצה להכין את העוגהויש לי תבנית בגודל 218X320- אבל יש לי רק 500 גרם גבינה לבנה… מה את מציעה?

avatar
שירה (08:45 6.09.2021)

ויש לי גם תבניות אנגליש קייק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:04 6.09.2021)

אם כך את יכולה להכין כמות של אינגליש קייק אחת:
מויות לתבנית אינגליש קייק:
70 גרם שוקולד מריר
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 ביצה גדולה
2/3 כוס קמח + שליש כפית אבקת אפיה
כפית מלאה אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
330 גרם גבינה לבנה
שליש כוס סוכר
כף וחצי קמח
כף וחצי אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 ביצה גדולה
חג שמח! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 6.09.2021)

היי שירה,
גודל התבנית משמעותי. מציעה לך להשתמש בתבנית הנכונה – בגודל 25*20 או עגולה בקוטר 22.

avatar
חיה (15:01 23.07.2021)

אפשר להחליף את הגבינה ביוגורט סויה? (או כל תחליף ללא חלב אחר..) תודה!!😄

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:02 23.07.2021)

היי חיה,
לא ניסיתי, אבל אני מניחה שאפשר להשתמש בגבינה על בסיס סויה בטעם טבעי.
לחלופין אפשר לשלב 250 גרם קרם קוקוס (רק החלק המוצק) עם 250 גרם גבינת סויה/ מעדן סויה בטעם טבעי או וניל.
אשמח לשמוע איך יוצא אם את מנסה!

avatar
רינת לביא (19:01 15.07.2021)

הי אפרת,
עוגה מעולה ממש!! תודה רבה לך!!
הכנתי המון פעמים ותמיד יוצא מוצלח! כל מי שטעם נהנה וביקש את המתכון!
זה כיף שיש כזאת עוגה שגם קלה, גם טעימה ומיוחדת ואפילו מרשימה (במושגים שלי לפחות 🙂
וגם רציתי לציין שמאוד נעים לראות בתגובות איך שאת עונה בסבלנות ובשמחה לכולם, לכל השאלות. את מקסימה ממש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:08 15.07.2021)

היי רינת,
איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על המילים החמות ושבת שלום❤

avatar
Sharon Hagai (14:21 17.05.2021)

נפלא!

בראוניז שוקולד גבינה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 17.05.2021)

וואו, נראה מושלם! תודה על השיתוף💗

avatar
עדי (23:06 15.05.2021)

אפרת הנהדרת,
מכינה את המתכון הזה כבר כמה שנים, חוזרת אליו לפי בקשות הקהל ותמיד טעים!
שאלה אחת – קורה לפעמים ששכבת הגבינה נפרדת משכבת השוקולד בחיתוך. למה זה קורה ומה לעשות כדי למנוע את זה?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:47 15.05.2021)

היי עדי,
קודם כל- שמחה מאד שאהבתם את המתכון!
התופעה שאת מתארת נפוצה בעוגות מהסוג הזה, וכדי למנוע אותה כדאי לשים במקרר כמה שעות לפני החיתוך.
חג שמח יקרה😊

avatar
R (22:35 15.05.2021)

אפשר לשים שוקולית במקום קקאו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:35 15.05.2021)

היי,
הטעם ישתנה מעט אבל אפשר😊

avatar
אסתר ברוקס (15:33 12.05.2021)

האם אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:41 12.05.2021)

אפשר להקפיא, אבל עדיף לשמור במקרר…

avatar
תפארת (12:19 13.01.2021)

לאיזה גודל תבנית עגולה זה מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:34 13.01.2021)

היי תפארת,
אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה 22.

avatar
עינת (10:10 9.12.2020)

בוקר אור אפרת
קמח כוסמין 70 אחוז או קמח כוסמין לבן יתאים למרקם ?
ושמן אבוקדו ?
בתודה ויום נפלא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 9.12.2020)

לדעתי הכוסמין הלבן יתאים יותר.
שמן אבוקדו לא ניסיתי, אני מניחה שאפשרי אבל ישפיע על הטעם.
יום טוב🌸

avatar
שימי (12:46 29.09.2020)

אפרת היי, שאלה, האם אפשר להחליף את חצי כוס השמן בחצי כוס שמן או קרם קוקוס ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:26 29.09.2020)

עדיף חצי כוס שמן קוקוס נוזלי.

avatar
איילת (00:40 19.07.2020)

יצא מעולה. הכנתי עם קמח “כרגיל” ללא גלוטן. המתכון הזה בטוח הולך לככב אצלי בבית.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:57 19.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה איילת

avatar
Ron (10:52 11.06.2020)

הי אני מעוניינת להכין רק את עוגת הגבינה בתבנית עגולה 26 עם תחתית בצק עוגיות …
האם זמן האפיה/ הוראות ההכנה ישתנו?
האם יש לך מתכון קל לבצק עוגיות לתחתית ? (וגם לקישוט)
תודה מראש:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:15 11.06.2020)

הכוונה לתחתית מביסקוויטים מפוררים וחמאה?
זאת הכמות המומלצת לתבנית 26:
שכבת שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
2 כוסות קמח + כפית אבקת אפיה
4 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
1 קילו גבינה לבנה
כוס סוכר
4 כפות קמח
4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
אני מניחה שזמן האפיה של שכבת השוקולד יתארך ל20 דקות ובסוף 50-60 דקות (במקום 40-50 דקות).

avatar
Amit (07:49 23.05.2020)

היי הכנתי את העוגה והיא יצאה מעולה !!
אני רוצה להכין את העוגה לשבועות רק הפעם בתבנית קפיצית עגולה 26 וששכבת הגבינה תהיה קצת יותר עבה/גבוהה לעומת שכבת הבראוניז..
באיזה כמויות מצרכים יש להשתמש ?
כיצד שלבי ההכנה משתנים בעקבות כך?
תודה מראש 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:53 23.05.2020)

היי עמית,
כמויות לתבנית 26 עם תחתית שוקולד נמוכה יותר:
שכבת שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
כוס וחצי קמח מעורבב עם 3/4 כפית אבקת אפיה
3 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
1 קילו גבינה לבנה
כוס סוכר
4 כפות קמח
4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
אני מניחה שזמן האפיה של שכבת השוקולד יתארך ל20 דקות ובסוף 50-60 דקות (במקום 40-50 דקות).

avatar
Amit (22:01 23.05.2020)

תודה רבה 🙂
במידה ואני רוצה לשמור על אותו יחס גובה גבינה/שוקולד כמו במתכון המקורי, פשוט להכפיל פי 2 את כמויות המצרכים של שכבת הבראוניז?
גם במצב זה כדאי לשים את הבראוניז 20 דקות בתנור ואז עוד 50-60 דק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:22 24.05.2020)

כן.

avatar
Amit (10:56 11.06.2020)

תודה רבה ! העוגה יצאה מהממת וטעימה בטירוף!

בראוניז שוקולד גבינה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:28 11.06.2020)

מהמם 😍
תודה שחזרת לשתף!

avatar
נורית (22:26 27.03.2020)

האם אפשר להחליף חצי מכמות הגבינה בשמנת חמוצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 28.03.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

avatar
רעות (17:21 23.01.2020)

מה הכמויות לתבנית חד פעמית בינונית? יותר גדולה ממה שאת נותנת במתכון.
תודה!
עוגה פצצה הכנתי מלא פעמים ורוצה עכשיו להכין גדולה יותר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:18 23.01.2020)

היי רעות,
כמויות לתבנית מלבנית בגודל 22X31:
150 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
כוס וחצי קמח מעורבב עם 3/4 כפית אבקת אפיה
3 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
כמויות לתבנית מלבנית בגודל 32X25:
שכבת שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
2 כוסות קמח + כפית אבקת אפיה
4 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
1 קילו גבינה לבנה
כוס סוכר
4 כפות קמח
4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
*קחי בחשבון שיכול להיות שזמן האפיה (גם הראשונה וגם השניה) עשוי להתארך מעט.

avatar
לאה (11:06 15.11.2019)

ועוד שאלה: אני לא מכירה את הגדלים של התבניות שבמתכון. הכי קרוב לזה שיש לי זה פיירקס אליפטי 20×30. האם אפשרי?

avatar
לאה (11:01 15.11.2019)

שלום ותודה על המתכונים.
האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום כוס קמח רגיל בתוספת חצי כפית אבקת אפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:21 15.11.2019)

אפשר אבל רק אם אין לך קמח רגיל ואבקת אפיה.
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק את הכמויות האלה:
70 גרם שוקולד מריר
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 ביצה גדולה
2/3 כוס קמח + שליש כפית אבקת אפיה
כפית מלאה אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
330 גרם גבינה לבנה
שליש כוס סוכר
כף וחצי קמח
כף וחצי אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 ביצה גדולה

avatar
יעל (20:51 17.10.2019)

מתכון מעולה, הכנתי היום שוב 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 21.10.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
רות (17:31 3.07.2019)

שלום אפרת 🙂
הכנתי ומאוד אהבנו את שכבת הגבינה,
הייתי רוצה לעשות עוגה שלמה רק של הגבינה, בלי השוקולד (שיצאה יבשה 😳)
בכמה צריך להכפיל כמויות כדי למלא תבנית שלימה?
אפשר בתבנית פס?
בכלל נראה לך שיצא טוב או שכדאי לי לחפש מתכון לעוגת גבינה בסגנון?
תודה 😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:26 3.07.2019)

היי רות,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק חד פעמית את הכמות שבמתכון (רק של עוגת הגבינה).
לחמם תנור מראש ל180 מעלות. לאפות 10 דקות ולאחר מכן להנמיך ל160 מעלות ולאפות 40-50 דקות עד שהעוגה יציבה אך האמצע מעט רוטט.

avatar
רות (15:06 4.07.2019)

תודה 😊

avatar
shoshB (15:50 3.05.2019)

הכנתי אתמול
היום נגמר!!!!
טעים ברמות היסטריות!!!!!!!!!!
תודה על כל המתכונים המאלפים
נמכרתי לאתר…
שוב תודה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 4.05.2019)

שמחה לשמוע!
תודה לך 🙂

avatar
ענבל (17:38 17.04.2019)

היי
אוהבת להכין את המתכונים שלך 🙂
האם ניתן להכין כשר לפסח? במה ניתן להחליף את הקמח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:16 17.04.2019)

היי ענבל,
את הקמח בתערובת הגבינה אפשר להמיר בקורנפלור. לגבי תערובת השוקולד אני לא יודעת בוודאות איך זה ייצא עם קורנפלור. צריך לנסות ולראות..
חג שמח ❤️

avatar
שילת (14:43 8.02.2019)

עוגה מגוונת מעניינת וטעימה בטירוף תודה לך אפרת המקסימה כל פעם שאני פותחת את האתר שלך הבית מתמלא בריח מושלם..
עשית לבעלי ולילדים את השבת
שבת שלום 😘😘

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:57 8.02.2019)

נראה מעולה 😍
תודה ושבת שלום ❤️

avatar
ענבר (19:23 22.11.2018)

הי אפרת, זקוקה לעזרתך , אם אני רוצה להכין רק את עוגת הבראוניז בתבנית הזו ללא שכבת הגבינה, תוכלי בבקשה להגיד לי את המתכון, תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 22.11.2018)

היי ענבר,
אפשר להכפיל את כמויות שכבת השוקולד ב-2 ולאפות במשך 25-35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

avatar
ענבר (05:43 23.11.2018)

תודה רבה על תגובתך, מה משך זמן האפייה ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:48 23.11.2018)

בסביבות 25-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

avatar
ענבר (21:55 24.11.2018)

שבוע טוב אפרת.המקסימה, הכנתי את הבראוניז ויצא מושלם! את אלופה במתכונים, בזכותך המשפחה שלי נהנית כל שבוע מחדש, תודה רבה מקרב לב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 25.11.2018)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבוע מקסים 💜

avatar
מיכל (12:39 19.11.2018)

רציתי לישאול למה לכל העוגות גבינה שלי יהיה כמו מים כאלה????
אחרי שאני חותחת חתיחה ישר אני רואה תמים??.
למה זה???

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 19.11.2018)

היי מיכל,
את חותכת את העוגה מיד לאחר אפיה או רק לאחר קירור של כמה שעות במקרר?
העוגה עצמה יציבה במרקם שלה?

avatar
ענבר (20:52 11.11.2018)

הי אפרת המקסימה, אני משתמשת המוו באתר שלך, המתכונים שלך הם הכי טובים, הכי טעימים. הכנתי לשבת את העוגה והיא יצרה מעדו.הכנתי גם את הדג בנוסח מרוקאי ויצא מוצלח מאוד. אני רוצה להודות לך מקרב לב על השיתוף של המתכונים והתגובות שלך לשאלות מהם אני לומדת המון. מהאתר שלך אני לומדת הכי הרבה איך לבשל ולאפות, שוב, תודה מכל הלב, ענבר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 11.11.2018)

כיף גדול לשמוע!
תודה ענבר ❤️

avatar
מכורה לאתר שלך! (19:59 8.11.2018)

שלום אפרת המדהימה,
האם אפשר להמיר את השוקולד מריר במשהו אחר כגון: אבקת חרובים, קקאו או משו מעין זה?

אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 9.11.2018)

היי,
אני לא בטוחה שכדאי להמיר באבקה כלשהי כי השוקולד המריר מעשיר את הטעם וגורם לתחתית להיות לחה ועסיסית.

avatar
חני (10:47 27.09.2018)

אהבנו אש…
התגובות שהגיעו מדהימת..
כל מי שטעם ביקש עוד פרוסה ות’מתכון…..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 27.09.2018)

שמחה לשמוע!
תודה חני 🌺

avatar
יבגניה (12:01 19.04.2018)

שלום אפרת!
רציתי לשאול האם אפשר לאפות את העוגה בטוסטר-אובן?

תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:20 19.04.2018)

כן אפשר.

avatar
ראובן כהן (14:00 5.03.2018)

היי אפרת, כרגיל זה אתר מוצלח מאוד ואני משתמש בו המון. יש לי שאלה קטנה: בתערובת ההכנה של שכבת השוקולד במתכנון הזה, אפשר בהמסה ניתן להחליף את השמן בשמנת מתוקה וזה אמור לצאת גאש. האם זה מתאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:47 5.03.2018)

היי ראובן,
אתה מתכוון שבמקום שמן לשים שמנת מתוקה? אם כן, השמנת מתוקה מכילה שומן אז אני מניחה שאפשר אבל בכל מקרה לדעתי עם שמן זה עדיף כי הוא מרוכז יותר.

avatar
ראובן (11:43 6.03.2018)

טוב תודה בכול מקרה, פשוט חשבתי על דרך להפוך את העוגה למושחתת יותר

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 6.03.2018)

אז אפשר לשים ציפוי גנאש מעל העוגה. כדאי אפילו לשלב שוקולד חלב עם מריר. להמיס חצי מיכל שמנת מתוקה עם 50 גרם שוקולד מריר ו-100 גרם שוקולד חלב ולשים מעל העוגה לאחר שהיא התקררה.

avatar
רחלי (13:23 10.10.2017)

הי אפרת
רציתי לשאול אם אני ממהרת אפשר להכניס למקפיא במקום לשים במקרר לחמש שעות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:49 10.10.2017)

פחות מומלץ במקרה הזה.
שימי במקרר כמה זמן שיש לך.

avatar
טלי (08:41 8.09.2017)

היי אפרת,
אין על האתר שלך! מציל אותי כל פעם מחדש!

קניתי את המצרכים היום לעוגה.. מקווה שאצליח ויצא טעים!! לפי התגובות כאן נשמע שאפשר להצליח..

רציתי לשאול, במה ניתן לקשט את העוגה מלמעלה לאחר ההכנה??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:47 8.09.2017)

היי טלי,
אני ממליצה לזלף פסים של שוקולד מומס מעל אבל רק אחרי שהעוגה התקררה לגמרי.
בהצלחה 🙂

avatar
Chupchik (10:45 3.06.2017)

וואוווווו איזו עוגה להתעלף!!! קצרתי את כללללל המחמאות האפשריות. הכנתי אותה לשבועות ומבין כל העוגות שכולם הביאו, זו נחטפה הכי מהר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 3.06.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
מרים (14:58 2.06.2017)

היי! אפשר לעשות עם שוקולד חלב במקום מריר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:15 2.06.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
מרים (20:27 31.05.2017)

העוגה מאוד טעימה, וגם ההכנה לא מסובכת כלל! הכנתי בדיוק לפי המתכון, יצא מעולה, תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:39 31.05.2017)

תודה מרים, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
ברק (12:31 26.04.2017)

היי,

אשמח לדעת מה הכמויות וזמני האפייה עבור תבנית קפיצית עגולה 24?

תודה,

ברק.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:51 26.04.2017)

היי ברק,
לדעתי כדאי להכפיל את כל הכמויות ב1.5:
150 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
כוס וחצי קמח מעורבב עם 3/4 כפית אבקת אפיה
3 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
זמני אפיה משוערים: שכבה ראשונה: 20-22 דקות, שכבה שניה -15 דקות ב180 מעלות, 50-55 דקות ב 160 מעלות.

avatar
שירן (17:21 17.11.2016)

אני באמצע הכנת העוגה עכשיו…האם צריך להקציף את הביצים והסוכר במיקסר או שאפשר במטרפה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 17.11.2016)

היי שירן,
מתנצלת ראיתי רק עכשיו. את השכבה שוקולד אפשר לערבב עם כף. בשכבת הגבינה מומלץ (לא חובה) להקציף את הביצים עם הסוכר בעזרת מיקסר.
מקווה שהסתדרת בסוף..

avatar
שירן (21:10 17.11.2016)

אפיתי את העוגה בתבנית אינגלייש קייק לפי הכמויות שרשמת פה בתגובות אבל השכבה התחתונה נאפתה יותר מידי והגבינה נאפתה במידה הרצויה..אפיתי תשכבת בראוניז 12 דקות כמו שציינת ואז שמתי תשכבת גבינה להמשך בתנור.מה לדעתך קרה שהבראוניז יצא קשה ככ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:54 17.11.2016)

היי שירן,
רק לאחר כ-5 שעות במקרר לפחות (עדיף יום למחרת) את תדעי את המרקם האמיתי של העוגה.
אם אפית לפני המתכון אני מאמינה שזה צריך להיות בסדר. שימי בינתיים במקרר ותטעמי מחר. העוגה (שתי השכבות) צריכה לצאת במרקם קצת דחוס אבל טעים.

avatar
שרון (20:27 27.10.2016)

מכינה חצי כמות באינגליש קייק: מספיק ביצה M לכל אחת מהשכבות?אפשר לערבב בכף את שכבת הגבינה?זמני האפייה משתנים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:13 27.10.2016)

היי שרון,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
70 גרם שוקולד מריר
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 ביצה גדולה
2/3 כוס קמח + שליש כפית אבקת אפיה
כפית מלאה אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
330 גרם גבינה לבנה
שליש כוס סוכר
כף וחצי קמח
כף וחצי אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 ביצה גדולה
*עדיף לשים ביצה גדולה אבל אם יש לך M זה גם בסדר.
*את הביצים יש להקציף עם הסוכר. אח”כ אפשר לערבב את הגבינה ויתר החומרים עם כף.
זמני אפיה – בשלב הראשון אני מניחה שזה יתקצר ל12 דקות. בשלב השני- כמו שרשום (כנראה שיספיקו 40 דקות).

avatar
שרון (18:01 27.10.2016)

אפרת המקסימה,מכינה חצי כמות באינגליש קייק-מספיק ביצה M לכל אחת משתי השכבות?האם זמני האפייה משתנים?את תערובת הגבינה אפשר לערבב בכף?

avatar
ענת (11:19 18.09.2016)

כמו לפני כל חג אני בונה את כל התפריט מפה!!!
שאלה: אם אני מכינה רק את שכבת הבראוניז, מקפיאה ואחרי ההפשרה עושה לה ציפוי קצפת במקום הגבינה, זה ילך לדעתך? ואם כן עדיף קצפת שוקולד או וניל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:26 18.09.2016)

מעולה 🙂
אני חושבת שזה יכול לצאת מאוד טעים. אני הייתי הולכת על קצפת וניל אבל אין בעיה להכין גם קצפת בטעם שוקולד.

avatar
אלישי (18:02 18.07.2016)

הכנתי רק את שכבת הבסיס (שכבת השוקולד) בתבנית אינגלישקייק.
במקום חצי כפית אבקת אפיה שמתי חצי כפית סודה לאפיה וכפית חומץ.
הבראוניז יצאו במרקם אוורירי מדי ולא דחוס כמו שרואים בתמונה באתר.
ואפילו קצת התפרקו כשהעברתי לקופסת אחסון והכנסתי למקרר.
השהות במקרר אמורה לשנות את זה?

avatar
אורית (13:35 24.06.2016)

היי רציתי לשאול אם זה שייך לקשט את העוגה מעל הגבינה בשמנת מתוקה?

avatar
אורית (13:37 24.06.2016)

אה והיא כבר שעה וחצי סתנור יכול להיות?? היא נורא דלילה באמצע

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:24 24.06.2016)

היי אורית,
העוגה צריכה להיות יציבה אבל האמצע מעט רוטט. אולי זה רוטט ואת חושבת שזה דליל? כי זה כבר המון זמן בתנור.
את יכולה להוסיף לעוגה קצפת אם זה מה שהתכוונת. פשוט להקציף מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנט פודינג ורבע כוס חלב עד לקצפת יציבה ולצקת על העוגה לאחר שהתקררה לטמפ’ החדר. אח”כ לשמור במקרר.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
שרה (10:01 23.06.2016)

יש פודינג שוקולד זה קריטי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:00 23.06.2016)

היי שרה,
עדיף שלא כי זה עלול לפגוע בטעם ואפילו לצבוע את שכבת הגבינה בגוון חום.
יום נפלא 🙂

avatar
ענת (09:21 6.06.2016)

שלום אפשרת
השאלה הקבועה שלי: האם אפשר להכין ולהקפיא? פשוט אני אוהבת להתארגן מראש =] תודה ויום נעים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:31 6.06.2016)

היי ענת,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר. קחי בחשבון שאומרים שעוגות גבינה אפויות פחות מומלץ להקפיא כי המרקם שלהן נפגע מעט לאחר הפשרה. בעוגה הזאת, בגלל שהיא משולבת עם שוקולד ואין הפרדת ביצים אני חושבת שלא אמורה להיות בעיה.

avatar
לאה (08:14 3.06.2016)

היי בוקר טוב
יש לי תבנית בגודל 32 על 26 ס”מ אשמח לדעת את הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:40 3.06.2016)

היי לאה,
כמויות לתבנית 32X26:
שכבת שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
2 כוסות קמח + כפית אבקת אפיה
4 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
1 קילו גבינה לבנה
כוס סוכר
4 כפות קמח
4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
*קחי בחשבון שיכול להיות שזמן האפיה (גם הראשונה וגם השניה) עשוי להתארך מעט.
שבת שלום 🙂

avatar
ענת (22:22 1.06.2016)

שלום אפרת
זה נראה מעולה =]
תוכלי לומר לי מה הכמויות לתבנית אינגליש קייק? אני לא מכירה את התבניות בגדלים שרשמת…
תודה וחג שמח!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:32 1.06.2016)

היי ענת,
כמויות לתבנית אינגליש קייק:
70 גרם שוקולד מריר
שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 ביצה גדולה
2/3 כוס קמח + שליש כפית אבקת אפיה
כפית מלאה אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
330 גרם גבינה לבנה
שליש כוס סוכר
כף וחצי קמח
כף וחצי אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 ביצה גדולה
חג שמח! 🙂

avatar
מיכל (08:52 29.04.2016)

היי
הכנתי את העוגה אתמול עבור ארוחת ערב להיום. היא נראית מצויין אבל לא טעמתי.
יש לי שתי שאלות. 1. רק לאחר אפיית כל העוגה נזכרתי ששכחתי את אבקת הקקאו. האם זה נורא? 2. אני מעדיפה לא לחתוך עדיין כדי להביא אותה שלמה, נראה לי יותר יפה ככה. האם זה ייחתך “יפה” או שחשוב לחתוך מראש?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:07 29.04.2016)

היי מיכל,
1. בגלל שיש שוקולד מריר בתערובת זה לא נורא.
2. העוגה אמורה להיחתך די בקלות כך שאין בעיה.

avatar
שרון (14:48 11.02.2016)

הי, העוגה מעולה והכנתי אותה המון פעמים, הבן שלי רוצה שאכין אותה ליומולדת שלו, האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית עגולה קפיצית גודל 26? האם הכמויות הן אותן כמויות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:08 11.02.2016)

היי שרון,
לדעתי תצטרכי להכפיל כמויות ב-2.
אגב באיזו תבנית בדר”כ את מכינה את העוגה?

avatar
שרון (18:36 11.02.2016)

בדכ מכינה בחד פעמית 25X20 , חשבתי כעוגת יומולדת להכין בתבנית עגולה.
יש לי גם חד פעמית קוטר 27

האתר מעולה ואני מכינה המון מתכונים ממנו ומקבלת הרבה מחמאות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 11.02.2016)

תודה שרון, שמחה לשמוע 🙂
אם תכפילי כמויות אני חושבת שזה יספיק לתבנית עגולה קפיצית 26. יכול להיות שזה גם יתאים לתבנית חד פעמית 27 אבל אני לא בטוחה לגמרי.
שכבת שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמן
כוס ושליש סוכר
3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
2 כוסות קמח + כפית אבקת אפיה
4 כפיות אבקת קקאו
שכבת הגבינה:
1 קילו גבינה לבנה
כוס סוכר
4 כפות קמח
4 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
קחי בחשבון שיכול להיות שזמן האפיה (גם הראשונה וגם השניה) יתארך מעט.
בהצלחה והמון מזל טוב! 🙂

avatar
ספיר (09:39 3.12.2015)

היי אפרת קודם כל אני באמת רוצה להגיד שהאתר מדהים !!
ושנית אני רוצה לשאול אם אפשר לשים קמח תופח במקום קמח רגיל ואבקת אפייה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:27 3.12.2015)

תודה ספיר 🙂
כן, אפשר.
יום מקסים

avatar
אלה (15:18 15.11.2015)

תודה על האתר אוכל הכי טעים שיש ופשוט:)
והעוגות סוף ממש טעים כל פעם עוגה אחרת לשבת:)

avatar
אלה (15:16 15.11.2015)

תודה על האתר המקסים וטעים כל פעם אני נכנסת לפה ומוצאת תמיד מה להכין אוכל פשוט והכי טעים שיש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:33 15.11.2015)

תודה אלה! איזה כיף לשמוע 🙂
שבוע נפלא!

avatar
מירי (11:09 13.10.2015)

היי,
האם ניתן להוסיף שכבה דקה של שוקולד נוטלה מעל השכבה של הגבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 13.10.2015)

כן מירי, אפשר 🙂

avatar
מירי (11:17 13.10.2015)

תודה רבה =]

avatar
קרינה (23:01 6.10.2015)

תודה העוגה יצאה מדהימה ומאד טעימה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 6.10.2015)

שמחה לשמוע קרינה, תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אלינה (10:30 1.10.2015)

היי

הכנתי את העוגה.יצאה טעימה 🙂

השכבה של השוקולד יצאה מעט נוקשה לא פריכה.אולי את יודעת למה?

ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש מתכון לעוגת גבינה שהיא מורכבת רק מהשכבה העליונה כמו בעוגה הזו?כלומר נטו גבינה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 1.10.2015)

היי אלינה,
שכבה השוקולד אמורה לצאת פחות אוורירית מעוגה רגילה, יותר דחוסה כמו בראוניז.
יש באתר מתכון לעוגת גבינה אישית אפויה או מתכון לעוגת גבינה של בית מלון.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
קרינה (15:40 27.09.2015)

הי זו תבית חד פעמית\
ברגע שאדע מה הכמות למצרכים הכין א תהעוגה:)

avatar
קרינה (14:30 27.09.2015)

היי,
לאחר בדיקה,
בתבנית אם הלב נכנסות 10 כוסות מים,
🙂

avatar
קרינה (14:17 27.09.2015)

הי,
לאחר בדיקה,
10 כוסות מים,
ממלאות את התבנית
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:58 27.09.2015)

מעולה 🙂
זה אומר שאת צריכה להכפיל כמויות אם את רוצה עוגה גבוהה.
ממליצה שתרשמי לך בצד את הכמויות כפול 2 לפני שאת מכינה כי תוך כדי הכנה לעיתים זה מבלבל ומשהו עלול להתפספס.
בהצלחה וחג שמח!

avatar
קרינה (15:41 27.09.2015)

תודה על העזרה,
חג שמח:)

avatar
קרינה (10:03 27.09.2015)

היי,
ברצוני להכין את המתכון בתבנית לב גדולה,
מה הכמות שדל המצרכים שצריכה לעוגה על מנת שלא תצא נמוכה ,
תודה:)

avatar
קרינה (09:47 27.09.2015)

הי,
אני רוצה להכין את העוגה ויש לי תבנית לב גדולה מה הכמות של המצרכים שאני צריכה ?
תודה,

וחג שמח)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:23 27.09.2015)

היי קרינה,
קשה לי לומר מאחר ואני לא יודעת מה הגודל המדויק של תבנית הלב.
כדי שאני אוכל להעריך מה הנפח של התבנית, אני צריכה שתמלאי את התבנית מים עד הסוף ותרשמי לי בכמה כוסות השתמשת בדיוק כדי למלא את התבנית.

avatar
קרינה (10:29 27.09.2015)

יש לי תמונה של התבנית,
יכול לעזור?
אני פשוט רק בצהרים מאוחרות אחזור הבייתה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:38 27.09.2015)

לצערי לא.. 🙂 לפי תמונה אני לא יכולה להעריך את הגודל.
זו תבנית חד פעמית? ממה עשויה התבנית?
מתי את מתכוונת להכין את העוגה?

avatar
שרית (17:19 15.09.2015)

עשיתי לראש השנה
יצא מעלףףףףףףףף
שנה טובה ומתוקה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 15.09.2015)

תודה שרית, איזה כיף לשמוע!
שנה טובה ומבורכת 🙂

avatar
רון (16:13 20.08.2015)

היי
האם במקום שמן ניתן להוסיף חמאה? ואם כן לאיזה כמות להמיר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:48 20.08.2015)

היי רון,
במקום חצי כוס שמן אפשר לשים 100 גרם חמאה מומסת.

avatar
שרית (23:04 5.08.2015)

הכנתי, יצא מדהים מדהים!!
ממליצה בחום!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 5.08.2015)

היי שרית,
שמחה שיצא טעים ותודה על ההמלצה 🙂

avatar
אורחת (22:06 2.07.2015)

הי,

ניסיתי את העוגה והיא מאד טעימה אבל משום מה שכבת השוקולד יצאה כפי 3 בגובה משכבת הגבינה (אצלך הן נראות בגדל שווה בערך)ואין לי מושג למה- אפיתי קצת יותר מדי נראה לי כי העוגה כבר לא היתה רוטטת והשתמשתי בטוסטר אובן אבל יוצאות לי איתו עוגות טובות בד”כ- זו כנראה לא הסיבה. יש רעיון אחר? אולי להקציף את הביצים יותר זמן? לבלילת הגבינה השתמשתי בקמח רגיל לא תופח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:04 2.07.2015)

היי,
אולי שמת בטעות יותר מידי אבקת אפיה בשכבת השוקולד (צריך לשים רק חצי כפית) או שהשתמשת בקמח תופח?
לגבי שכבת הגבינה, אם הקצפת את הביצים עם הסוכר במשך כדקה זה אמור להספיק לתת נפח לשכבת הגבינה. וזה בסדר ששמת קמח רגיל.

avatar
אודל (13:54 25.05.2015)

עוגה מדהימה אין דברים כאלה!! ממש ממליצה ותודה על כל המתכונים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 25.05.2015)

תודה אודל! 🙂

avatar
מריאנה (20:11 22.05.2015)

המתכון נראה מעולה ובהחלט אנסה אותו. האם ניתן להקפיא את הבראוניז ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 22.05.2015)

היי מריאנה,
אני מניחה שאפשר להקפיא רק חשוב לאחסן בתוך קופסה אטומה. יש להפשיר במקרר ולא בחוץ.
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
מריאנה (10:13 23.05.2015)

תודה רבה וחג שמח 🙂

avatar
שרון (09:49 21.05.2015)

מה גודל כל ריבוע בראוניז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:51 21.05.2015)

היי שרון,
בסביבות 4-5 ס”מ מכל צד.

avatar
שרון (17:49 20.05.2015)

תודה רבה וחג שבועות שמח לכולנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:07 20.05.2015)

חג שמח! 🙂

avatar
שרון (17:17 20.05.2015)

רוצה להכין היום אחה”צ ויש לי שאלה: אם זה לשישי בערב זה לא יתקלקל? וכמה ימים זה טוב לאכילה מרגע הכנת הבראוניז (בגלל הגבינה)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:36 20.05.2015)

היי שרון,
העוגה נשמרת במקרר 3-4 ימים אז אין בעיה שתכיני היום.

avatar
סיגל דיין (10:18 20.05.2015)

קודם כל האתר שלכם נהדר כמו כן רציתי לשאול לגבי הבראוניז גבינה האם הם צריכים להישאר במקרר

אם אני אופה אותם ביום שישי ואני צריכה אותם למוצאי שבת האם להשאיר בקירור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:30 20.05.2015)

תודה סיגל 🙂
כן, הבראוניז נשמרים במקרר. עד מוצאי שבת הם אפילו יהיו טעימים יותר 😉
חג שמח!

avatar
סיון (22:26 11.05.2015)

ממליצה לכולם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 11.05.2015)

תודה סיון!
שמחה שאת נהנת מהמתכונים באתר 🙂

avatar
סיון (22:26 11.05.2015)

וואו הרגע הכנתי ויצא מדהיםםם
תודה על כל המתכונים שלך ואני במיוחד אוהבת את הקונפי עגבניות ומיני תפוחי אדמה אפויים בתנור אבל הכי את הפאי תפוחים
הוא פשוט מעדן!

avatar
אביבית (14:39 26.03.2015)

היי אפשר לשים 100 גרם שבבי שוקולד צ’יפס במקום שוקולד מריר? ,זה מה שיש לי בבית כרגע והרי זה אותו טעם אני חושבת
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:35 26.03.2015)

כן בטח אביבית 🙂

avatar
גאל (12:01 22.03.2015)

הכנתי את העוגה יצאה ממש טעימה כולם אהבו

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:16 22.03.2015)

שמחה לשמוע 🙂
תודה גאל ושבוע מקסים!

avatar
אוריה (17:34 26.02.2015)

יצא מ ד ה י ם! תודה על האילתורים המעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:53 26.02.2015)

מעולה, איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אוריה (11:02 26.02.2015)

תודה על התשובה המהירה! איך אני יכולה לגבן את היוגורט? אולי יותר קמח? פשוט אין לי עוד גבינה בבית…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 26.02.2015)

תנסי להוסיף עוד כף שטוחה קורנפלור, אבל שוב לא ניסיתי.
אשמח אם תעדכני איך יצא 😉

avatar
אוריה (10:29 26.02.2015)

והאם אפשר לשים 250 גרם גבינה +300 גרם יוגורט bio?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:36 26.02.2015)

היי אוריה,
לא ניסיתי אבל במקום אינסטנט פודינג וניל אני מניחה שאפשר לשים 2 כפות גדושות קורנפלור וכפית תמצית וניל.
לגבי היוגורט – פחות מומלץ כי המרקם שלו דליל יותר מהגבינה ומחזיק פחות.

avatar
אוריה (10:28 26.02.2015)

היי, נשמע מעולה ויש לי את כל המצרכים למעט פודינג וניל, יש לי פודינג שוקולד. מה אפשר לשים במקום?

avatar
מירב (15:19 5.02.2015)

הכנתי הרגע,יצא מעולה וטעים גם כשחם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:51 5.02.2015)

תודה מירב, איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

avatar
רחל (09:46 4.01.2015)

תודה למתכון הקליל והטעים,
רציתי להוסיף שלפני שחתכתי את העוגה- זילפתי עליה פסים אלכסוניים ודקים של גנש שוקולד ששידרגו מאד את המראה שלה לאחר החיתוך.
בעת החיתוך -העוגה מעט התפוררה, ולכן הקפאתי אותה ואז חתכתי. יש לך רעיון/הסבר אחר?
שבוע טוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 4.01.2015)

הי רחל,
אהבתי מאוד את הרעיון של עיטור העוגה בפסים 😉
לגבי התפוררות העוגה-
בדר”כ זה נובע ממחסור בביצים שהוא החומר המדביק את המרכיבים, אך אם שמת 2 ביצים בכל שכבה זה אמרו להספיק.
יכול להיות שהעוגה לא הספיקה להתייצב במקרר לפני החיתוך? כמה זמן העוגה הייתה במקרר לפני שחתכת אותה? יש שכבה שיותר התפרקה או ששתי השכבות התפרקו?
שבוע נפלא! 🙂

avatar
נטלי (16:50 15.12.2014)

אפרת שלום,
ראשית תודה על המכונים הנפלאים שלך.
שנית, האם אפשר לעשות את העוגה בשני תבניות איגליש קייק או בתבנית עגולה בקוטר 25?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:28 15.12.2014)

היי נטלי,
אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה 22.
לדעתי בשתי תבניות אינגליש קייק היא תצא נמוכה מידי.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
קמי (12:33 27.10.2014)

מה גודל התבנית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:38 27.10.2014)

היי קמי,
תבנית בגודל 22X24 או תבנית מאלומיניום (חד פעמית) בגודל 25X20.

avatar
מעיין (20:10 11.10.2014)

שלום, האם ניתן להמיס את השוקולד על הגז ואז לערבב עם השמן? (אין לי מיקרוגל)
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 11.10.2014)

בטח מעיין 🙂

avatar
אורטל (15:42 12.09.2014)

האם בהקצפת ביצים צריך לבצע הפרדה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 12.09.2014)

אין צורך בהפרדה 🙂

avatar
אורטל (14:16 12.09.2014)

האם ניתן להכין את הבראוניז רק משכבת השוקולד?
במידה ולא, האם ניתן להפחית את כמות הגבינה מ-500 ל- 250?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 12.09.2014)

הי אורטל,
אפשר להכין רק משכבת השוקולד אך יש לאפות עד שהעוגה מוכנה (ניתן לנעוץ קיסם במרכז העוגה ואם יוצא יבש, העוגה מוכנה).
לגבי הפחתת כמות הגבינה, אני לא ממליצה להפחית כי זה יפגע בתוצאה.
שבת שלום 🙂

avatar
אורטל (14:04 12.09.2014)

היי האם חייבים לעשות את זה בשתי שכבות או שאפשר רק אץ השוקולד?

avatar
שיר (10:28 4.09.2014)

תודה על המתכון! האם ניתן להשתמש בכוס קמח תופח במקום קמח רגיל עם אבקת אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:31 4.09.2014)

בשמחה שיר 🙂
כן, אפשר.
יום נפלא!

avatar
ריקי (10:25 13.08.2014)

לא עדכנתי אותך מייד .
העוגה יצאה טעימה אבל לדעתי היא יכולה לצאת יותר טעימה.
אנסה פעם אחר להכין שוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 13.08.2014)

תודה ריקי על העדכון,
בפעם הבאה העוגה תצא יותר מוצלחת 😉

avatar
רויטל (10:16 3.08.2014)

היי,
רציתי להודות על עוגה מדהימה מדהימה רק מחמאות קיבלתי עליה.
אז תודה רבה
ממליצה לכולן
רויטל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:18 3.08.2014)

בשמחה רבה רויטל ותודה על ההמלצה 😉

avatar
ריקי (08:56 6.08.2014)

העוגה נראית מדהים
אך כשניסיתי להכין אותה היא לא הצליחה לי
העיסה הלבנה נשארה שוחה ולא עלתה כמו שקורה בד”כ בזמן האפיה. מדוע?
איך את מערבבת את הגבינה והקמח במיקסר או עדיף עם מרית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:13 6.08.2014)

הי ריקי,
עדיף לערבב ידנית עם מרית.
העוגה לא אמורה לעלות ולתפוח כמו שבדר”כ קורה בעוגות גבינה אפויות אלא מעט פחות. יש לקחת בחשבון כי העוגה במתכון הזה היא דחוסה ו”כבדה” יותר לעומת עוגות גבינה אפויות שהן יותר אווריריות מאחר ומפרידים בהן את הביצים.
אם הכנת אותה היום אני ממליצה שתשמרי אותה במקרר עד מחר ותטעמי ממנה מחר. לאחר יום במקרר העוגה משנה לגמרי את טעמה, לטובה.
אשמח לקבל עדכון.. 😉

avatar
חיה (10:24 10.06.2014)

עשיתי את העוגה… מעדן!!!!!!!!!!! לא הצלחתי להפסיק ליישר אותה!!! ממש מעולה, והמחמאות לא הפסיקו…. והמתכון קלי קלות!!! בקיצור ממליצה בחום רב להכין אותה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 10.06.2014)

תודה חיה על השיתוף וההמלצה!
יום נפלא 🙂

avatar
בתשבע (21:49 2.06.2014)

לא ברור כמה ביצים צריך… במצרכים רשום לכל שכבה 2 ביצים אבל באופן ההכנה רשום כל פעם ביצה ולא ביצים…
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:11 2.06.2014)

הי,
הטעות תוקנה, תודה על ההערה 🙂

avatar
עדי צבר (09:15 2.06.2014)

היי אני עדי צבר שכותבת לך מדי פעם….אך לא מספיק. הבלוג שלך אדיר !!!!! המתכונים נפלאיםימהירים. אני בת 56 עם נסיון גדול בבישול ואפייה ומהבלוג שלך למדתי המון המון. אז תודה מקרב לב……המשיכי להעשיר אותנו וללמד אותנו. ואני מודה לך מאד. מאחלת לך ולמשפחתך חג שבועות שמח נעים וטעים ……..ושוב שאפו. עדי צבר קרית אתא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:23 2.06.2014)

עדי היקרה,
תודה רבה, היה לי כיף גדול לקרוא את מה שכתבת.
חג שבועות שמח!

avatar
רויטל (12:07 30.05.2014)

הכנתי אתמול ויצא מעולה! היום זה הרבה יותר טעים מאתמול ואני בטוחה שמחר זה יהיה אפילו יותר טעים.

avatar
אילנית (11:16 29.05.2014)

האם אפשר בטוסטר במקום בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 29.05.2014)

הי אילנית, לא ניסיתי אך מאחר שמדובר בעוגת גבינה מומלץ שהאפייה תהיה בתנור רגיל.

לקריאת כל התגובות