שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 12 יחידות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג’) סוכר

שליש כוס (66 ג’) שמן

50 ג’ שוקולד מריר

2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית

כוס (100 ג’) ביסקוויטים טחונים לפירורים קטנים *ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן או בעוגיות יין לפסח

כף גדושה (9 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)

רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.

-מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים שוקולית, פירורי ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס (משאירים כמות של כף גדושה שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה).

-יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים כף שוקולד צ’יפס ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מצננים לגמרי וחותכים לריבועים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חרוסתחרוסת
תבשיל בשר עם פטריות תבשיל בשר עם פטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אושרת (15:28 28.04.2024)

בד”כ לא מפרסמת תגובות אך הפעם לא יכולה להתאפק.
הכנתי כמות כפולה יצא מ ד ה י ם!!!
תודה רבה 💕

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:18 28.04.2024)

שמחה שיצא טעים!
תודה אושרת❤️

avatar
נטשה (10:09 29.11.2023)

היי,
מה אפשר לשים במקום שוקולית

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:47 29.11.2023)

אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.

avatar
רבקי (15:32 13.11.2023)

מה??????????
זה יוצא כזה קצת???????
רק תבנית אחת של אינגליש קייק??????

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:03 13.11.2023)

הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.
אפשר להכפיל כמויות אם רוצים🙂

avatar
מאיה (11:45 21.10.2023)

היי,
עוגה ממש טעימה, אני שמה חצי כוס קמח (לל”ג) במקום ביסקוויטים ויוצא מצוין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:29 21.10.2023)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מאיה (15:01 14.04.2023)

היי אפרת
מתכון מטורף!!! כל שנה מכינה אותו מעוגיות כשל”פ בכמויות כפולות ותמיד מחסלים ומשתגעים מהטעם. את אלופה!!!
נשארו לי עוגיות ואני רוצה להכין כמות כפולה ולהקפיא תבנית אחת, אני צריכה לחכות היא תתקרר לגמרי נכון?
מה כדאי? להקפיא אותה שלמה בתבנית? או לחתוך לקוביות ואז להקפיא?
איך לדעתך היא תישאר הכי טרייה?
ואיך להפשיר אותה אחר כך?
תודה מראש 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 14.04.2023)

היי,
שמחה שיצא מוצלח😊
אפשר להקפיא לאחר קירור וחיתוך. להפשיר על השיש כשעתיים וניתן לסיים באפייה של 5-8 דק’ בתנור על 170 מעלות.

avatar
מאיה (12:49 15.04.2023)

תודה רבה על המענה המהיר והמפורט!

avatar
מיה (16:20 9.04.2023)

אפשרי עם עוגיות קוקוס של פסח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:09 9.04.2023)

יצא פחות מוצלח. אפשר עם עוגיות מצה וכדומה.

avatar
מיה סיגל (10:33 11.04.2023)

הכנתי עם עוגיות קוקוס ויצא מאד טוב..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:14 11.04.2023)

שמחה לשמוע(:

avatar
יהודית (17:33 2.03.2023)

היי. הכנתי את העוגה ויצא ממש טוב!! כולם רצו עוד..
אני רוצה להכפיל כמויות ולשמור.
האם ואיך אפשר לאחסן בצורה המיטבית? לכמה זמן?
אשמח לפירוט..
תודה מראש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:55 2.03.2023)

היי,
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
מומלץ לשמור במקרר בתבנית סגורה או בקופסה אטומה, הבראוניז במיטבם כ-4 ימים.
אפשר גם להקפיא אם רוצים לשמור את הבראוניז למשך כשבועיים-שלושה.

avatar
יהודית (21:08 2.03.2023)

תודה רבה רבה!!
אנסה:)

אגב, כשמכפילים כמויות, חוץ מהדיוק בכמות יש עוד משהו שצריך לשים לב אליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:04 2.03.2023)

יש להשתמש בתבניות בגודל המתאים, ואם מכינים בתבנית אחת גדולה יותר- זמן האפייה עשוי להתארך בעוד כמה דקות.

avatar
יהודית א. (23:15 6.03.2023)

תודה רבה רבה!!
הכנתי ויצא ממש מוצלח:)
אשמח לדעת איך אפשר למנוע פתיחת פה לעוגה..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:01 7.03.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח!
את מתכוונת איך מנוע סדקים בעוגה?
בראוניז אמורים לצאת עם שכבה עליונה סדוקה, אבל אפשר לאפות כמה דקות פחות כדי לקבל פחות סדקים ומרקם יותר לח.

avatar
יהודית א. (14:06 8.03.2023)

אוקיי.
תודה❤

avatar
הילה (14:52 10.06.2022)

מתכון מצוין!!! תודה!
הוספתי אגוזי מלך 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 10.06.2022)

שמחה לשמוע שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺

avatar
דבי (17:11 18.04.2022)

כעת מחפשת מתכון לבראוניז – פסח אבל עם שמן ובלי עוגיות.
במה מחליפים שוקולית?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:09 18.04.2022)

אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.
בהצלחה!

avatar
יעל (16:59 19.09.2021)

טעים מאוד!!
האתר שלך כ”כ מגוון ומציע המון רעיונות חדשים. תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 19.09.2021)

שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר(: תודה וחג שמח!

avatar
Ortal (21:09 2.05.2021)

טעים.
הכנתי מפירורי העוגיות מקמח תפוח”א בגלל עוגיות שלא הסתדרו לי 😅
תודהה

בראוניז מפירורי ביסקוויטים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:18 2.05.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! נראה פשוט מעולה😊

avatar
דפנה (17:08 30.04.2021)

בשוקולית יש גלוטן! (מכיל סויה). לאנשים עם צליאק, עדיף אבקת קקאו ועוד קצת סוכר.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 30.04.2021)

היי דפנה,
ניתן לקנות שוקולית ללא גלוטן כמעט בכל סופר, כך שבמתכון הזה אפשר להשתמש בה…
שבת שלום😊

avatar
לימור (21:32 18.12.2020)

יצא טעים טעים!!! תודה רבה לך על עוד מתכון נהדר! הבת שלי לא אהבה אף בראוניז שהכנתי עד הבראוניז שלך!!! תודה!!!

בראוניז מפירורי ביסקוויטים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:08 19.12.2020)

איזה כיף לקרוא 🙂
שבוע נפלא לימור ❤️

avatar
יטי (20:23 6.09.2020)

אפרת שלום,
רציתי לשאול במה ניתן להחליף את 2 הביצים (לטבעונים מביננו )
תודה מראש וחן חן על המתכונים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:03 7.09.2020)

סורי, אין לי רעיון.
צריך פשוט לנסות בלי ולראות איך יוצא. אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כדי לרכך את המרקם (כמו חלב סויה).

avatar
מושקא (00:36 10.07.2020)

עוגה נדירהה
תודה אפרת יקירה!
שבת שלום💖

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 10.07.2020)

שמחה שאהבת 🙂
תודה מושקא

avatar
לאה (23:46 9.04.2020)

היי אפרת
אפשר להשתמש בעוגיות וניל או קמח תפו\”א (כשרות לפסח)
זה מה שיש לי

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 10.04.2020)

עוגיות וניל זה בסדר.

avatar
שיר (13:26 8.04.2020)

אפרת יקרה
אין על האתר שלך, כולם פה מלקקים את האצבעות, הכנתי את הבראוניז מושלם, עכשיו מכינה את המצות המגולגלות בבשר.
תודה רבה על השיתוף בהחלט אתר שעושה את החג שמח וטעים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 8.04.2020)

תודה שיר יקרה ❤️
חג שמח ורק בשורות טובות!

avatar
הדסה (21:05 29.03.2020)

יאוו, אפרת יקרה!
המתכון נכנס בטעות למתכוני פסח?!
נחרדתי לראות ביסקיויטים…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:56 29.03.2020)

היי הדסה,
זה מתכון שמתאים גם לפסח כי אפשר להשתמש בעוגיות יין כשל”פ. הדגשתי את ההערה כדי שתהיה בולטת יותר 🙂

avatar
הדסה (19:50 30.03.2020)

תודה נשמונת
אין על האתר שלך!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 30.03.2020)

❤️

avatar
אלונה (21:57 9.12.2019)

ואוו..יצא טעים ברמות!
גם ובעיקר הילדים הלא צליאקים טרפו את הכל תוך רגע. תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:46 10.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אלונה

avatar
מרים (11:46 8.07.2019)

יצא מדהים , את אלופה אפרת , תודה רבה לך .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 8.07.2019)

תודה מרים 🙂

avatar
דורית (16:06 2.07.2019)

שאלה רציתי להכין את העוגה אבל חסר לי שקולד מריר במה אפשר להחליף אותו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 2.07.2019)

השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן פחות מומלץ להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אפשר להמיר בשוקולד חלב או ברבע כוס שוקולד צ’יפס.

avatar
Odelia (22:44 28.04.2019)

וו׳או אפרת! המתכון פשוט מעולה!! שינויים קטנים שעשיתי: את עוגיות היין טחנתי לאבקה, שמתי 2 כפות קקאו במקום שוקולית, חצי כוס סוכר וקצת יותר מחצי חפיסת שוקולד. הפעם השתמשתי בתבנית מרובעת 20X28 ולדעתי זה הרבה יותר מתאים מתבנית אינגליש קייק. מצרפת תמונה.
תודה רבה שוב על המתכונים המדהימים שלך שכתובים בצורה כל כך נוחה. בזכותך אני מעבירה לילדים ריחות של חג ממש כמו בארץ (אנחנו מפלורידה).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 29.04.2019)

תודה רבה אודליה ❤️
נראה מושלם 😍

avatar
דנה (11:12 19.04.2019)

אהלן 🙂

לא הצלחתי למצוא שוקולית או קקאו כשרים לפסח. האם ניתן להכין בלי זה? אולי עם אבקת קפה?

תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 19.04.2019)

במקום שוקולית תשימי 100 גרם שוקולד מריר (במקום 50 גרם).
חג שמח 🌸

avatar
עומר (13:04 16.04.2019)

היי אפרת,
קודם כל, האתר שלך מקסים! אני מאוד אוהבת לחפש בו מתכונים ולנסות אותם.
אני רוצה לנסות את המתכון של הבראוניז מפירורי ביסקוויטים, אך אין לי כוסות מדידה מדויקות. כן יש לי משקל דיגיטלי, כך שאני יכולה למדוד את הגרמים שרשמת במתכון. בשורה התחתונה – השאלה שלי היא- אם אמדוד במשקל 66 גרם שמן, למשל, זה יהיה שווה לכמות של שליש כוס? אני שואלת כי אני יודעת שכמויות שוות של חומרים שונים ממירים למשקל שונה, לפעמים.
תודה מראש. 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 16.04.2019)

היי עומר,
אם יש לך כוס זכוכית רגילה עם ידית כמו זו בתמונה שצירפתי אפשר להשתמש בה.
אם לא, את יכולה למדוד במשקל לפי הכמויות שציינתי בסוגריים.
חג שמח ❤️

avatar
ליבי (14:55 11.04.2019)

היי. האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום הביסקוויטים? או שיש לך מתכון אחר של בראוניז עם קמח מצה.. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 11.04.2019)

מצורף מתכון – בראוניז לפסח.

avatar
נאור (15:26 11.11.2018)

אפשר במקום שוקולד מריר לשים שוקולד חלב?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 11.11.2018)

כן אפשר.

avatar
פנינה (11:35 28.10.2018)

תודה!!!
הכנתי ב5 דקות ביום שישי ולקחתי איתי לחמותי. כולם ממש התלהבו!
כמובן שהכנתי כמות כפולה. (וזה אגב קבוע במתכונים שלך)
הוספתי קצת אגוזי מלך קצוצים כתוספת לשוקולד ציפס.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:15 28.10.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
שלי (08:31 16.10.2018)

היי האם אפשר במקום שוקולית קקאו?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:05 16.10.2018)

אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.

avatar
אבישג (13:29 28.08.2018)

היי רציתי להגיד שהכנתי את הבראוניז ויצא טעים ברמות!!! תודה רבה ❤

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:30 28.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה אבישג 🙂

avatar
אילה כהן (19:56 23.08.2018)

ממש טעים

avatar
אילה כהן (19:58 23.08.2018)

תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:21 23.08.2018)

תודה אילה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
לימור (15:29 2.08.2018)

הי אפרת,
אני צריכה להכין את המתכון ללא הגלוטן ומצאתי בסופר רק את הביסקוויטים בטעם שוקו.
האם מתאים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:27 2.08.2018)

כן, אין בעיה.

avatar
יהודית (11:57 1.06.2018)

אין לי שוקולד מריר ושוקוציפס, רק 50 גר’ צמקאו. מה לשים? רוצה לשבת…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:55 1.06.2018)

אם יש לך רק 50 צמקאו ולא יותר אז שימי 25 ג’ צמקאו + כף שטוחה קקאו.
במקום השוקולד צ’יפס תקצצי 25 גרם צמקאו.

avatar
שלי (19:04 18.04.2018)

היי
במקום קוקוס אני רוצה לשים אגוזים טחונים נראה לך שילך? ואם כן כמה לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 18.04.2018)

כן, אפשר לשים כרבע כוס אגוזים טחונים.

avatar
יפעת (13:33 5.04.2018)

יצא מצוין תודה וכשר לפסח על בסיס עוגיות יין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 5.04.2018)

תודה יפעת, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח

avatar
שרה (08:06 5.04.2018)

היי
רציתי לשאול במקום שוקולית אפשר לשים קקאו ואולי לשים קצת יותר סוכר, מבחינת הטעם יהיה אותו דבר?
תודה וחג שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:48 5.04.2018)

היי שרה,
כן, אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס לפחות, אפילו אולי שני שליש.
חג שמח 🙂

avatar
אילנה. (19:42 15.10.2017)

הי האם ניתן להמיר את השוקולד מריר? אין לי כרגע ואני רוצה להכין…
יישר כוח ותבורכי! 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 15.10.2017)

היי אילנה,
השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן אני לא ממליצה להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אם יש לך שוקולד צ’יפס את יכולה לשים רבע כוס במקום 50 גרם שוקולד מריר.

avatar
שירי (21:21 24.09.2017)

נראה טעים! אפשר לאפות בתבניות קטנות אישיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.09.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
יהל (09:22 15.09.2017)

היי אפרת, האם ניתן לשים בהקפאה אחרי חיתוך לריבועים? האם יחזיק שבוע ?(רוצה להכין ולשמור לחג הקרוב)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:46 15.09.2017)

לדעתי כן. לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה 🙂

avatar
רעות (09:30 27.07.2017)

היי אפרת,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין בתבנית מרובעת גדולה ואם כן מה הכמויות לעוגה גדולה.
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:42 27.07.2017)

היי רעות,
אם הכוונה לתבנית בגודל 22X31 יש להכפיל כמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב-3.

avatar
מיטל (15:48 21.07.2017)

יצא מדהים!!!נחטף הייתי צריכה להכין שוב.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 21.07.2017)

כיף לשמוע!
תודה מיטל ושבת שלום 🙂

avatar
רעות (09:30 27.07.2017)

הכוונה לתבנית חד פעמית מרובעת.

avatar
יונת (20:02 6.07.2017)

שלום.
אם אני רוצה במקום פירורי ביסקיוויטים לשים קמח כמה אצטרך?
ואיזה קמח?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:19 6.07.2017)

היי יונת,
לא מומלץ לשים קמח כי הוא סופח נוזלים והבראוניז ייצאו יבשים.

avatar
ענהל (15:55 22.06.2017)

אפרת אם אני אקמח (עם מעט קמח)
את השוקולד צ’יפס שאני שמה בתוך הבלילה זה יעזור שלא יהיה בתחתית העוגה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:02 22.06.2017)

כן, זה גם יכול לעזור.

avatar
ענהל (15:53 22.06.2017)

נכון ערבבתי יחסית הרבה.
אוקיי אעשה מה שאמרת.
תודה לך יקירתי.

avatar
ענהל (15:12 22.06.2017)

היי אפרת,
אפיתי הבוקר את הבראוניז המהמם שלך.
אציין ואומר שעשיתי בדיוק כפי שרשום וגם חתכתי לריבועים לאחר 3 שעות בערך. והתחתית יצאה לי רטובה כמו שוקולד נוזלי. מה הסיבה לכך?
🙁

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 22.06.2017)

היי,
זה בגלל שהשוקולד צ’יפס שקע לתחתית התבנית. זה קורה לפעמים.
פעם הבאה כדאי לערבב כמה שפחות לאחר שמוסיפים את השוקולד צ’יפס לתערובת ואפילו לשים כמות יותר גדולה בחלק העליון, הכוונה לאחר שיצקת את הבלילה לתבנית.
המשך יום נפלא 🙂

avatar
גיא (13:34 21.06.2017)

אחלה.
תודה רבה רבה.
יום טוב

avatar
גיא (12:05 21.06.2017)

צהריים טובים.
מתכון מעולה זה אז קודם כל תודה רבה.
דבר שני הכנתי מתכון זה 4 פעמים ותמיד יצא מעולה. תמיד הייתי מכפיל ל 3 תבניות אינגליש קייק. והיום שהכנתי אותו הדבר מבחינת הכל.
רק הפעם השארתי בתנור 37 דקות במקום חצי שעה
ו 2 תבניות יצאו אחרי שנתתי לזה להתקרר יצאו שוקולד נוזלי למטה. זה נראה שלא נאפה. מה עשיתי לא בסדר?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:27 21.06.2017)

היי גיא,
אני מבינה שהכנת גם היום ב-3 תבניות אינגליש קייק?
לדעתי השוקולד הנוזלי בתחתית הוא השוקולד צ’יפס ששקע. כי אם אפית הפעם יותר זמן מבדרך כלל והכנת באותו האופן אני מניחה שזאת הסיבה. קח בחשבון שמצטברת בדר”כ לחות בתחתית התבנית ויחד עם השוקולד המומס זה יוצר רטיבות.
לדעתי תנסה לחלץ בזהירות את העוגה מהתבנית ולהעביר אותה לתבנית חדשה יבשה או לכל כלי אחר. עוד כמה שעות אני מניחה שהתחתית תהיה פחות רטובה.

avatar
גיא (12:41 21.06.2017)

אוקיי. עשיתי זאת מה שאמרת לי. יכול להיות שזה גם בגלל שחתכתי לריבועים אחרי שעה והיה רצוי לתת עוד שעה. שהבראוניז יתקרר לגמרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 21.06.2017)

יכול להיות שזה גם משהו שתרם לזה.
המשך יום מעולה 🙂

avatar
אמונה (10:28 12.06.2017)

מה הכוונה פרורי ביסקוויטים? ביסקוויטים טחונים כמו חול? או שבורים גס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:41 12.06.2017)

היי אמונה,
הכוונה לפירורים טחונים לפירורים קטנים. זה בין חול/אבקה לפירורים גסים.

avatar
שרון (12:09 2.06.2017)

היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?

avatar
שרון (12:13 2.06.2017)

היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?

avatar
שרון (12:14 2.06.2017)

ויש לי עוד שאלה 🙂
אם אני משתמשת בטוסטר אובן אז עדיין לשים על 180 מעלות? או יותר/פחות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 2.06.2017)

היי שרון,
לדעתי 2 ביצים יספיקו.
לגבי טוסטר אובן, מומלץ לאפות איך שאת אופה תמיד. אם זאת פעם ראשונה אני ממליצה לקרוא את – אפיה בטוסטר אובן.
שבת שלום 🙂

avatar
שרון (14:28 2.06.2017)

תודה רבה! 🙂

avatar
נגה (14:49 28.05.2017)

היי אפרת מה נשמע?
רציתי לומר לך תודה על מתכון טעים וקל.
כמה מחמאות קיבלתי…
אמרתי שאעביר אותן אלייך.
סיפרתי שלך מגיע,לא לי.
פשוט אלופה.
הכנתי בפעם אחת כמות כפול 3 ל – 3 תבניות אינגליש קייק.
תודה רבה.
ושיהיה לך ולמשפחתך חג שבועות שמח!
🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:05 28.05.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח 🙂

avatar
רוזה (12:09 24.05.2017)

היי.
אני רוצה להכין כמות יותר גדולה, פי 2 מכל דבר.
יש אפשרות לאפות עם תבנית יותר גדולה? או עגולה?
או עדיף לאפות בשני תבניות אינגליש קייק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:48 24.05.2017)

היי רוזה,
לדעתי כדאי לאפות ב-2 אינגליש קייק.

avatar
רוזה (14:11 24.05.2017)

תודה.
יש לי עוד שאלה. אני צריכה את העוגה ליום שלישי בערב. ואין לי זמן להכין בבוקר עקב עבודה ויום שני גם לא.. עקב אירוע.
אם אכין ביום ראשון ואשים במקרר לאחר צינון. זה ישמר לי כמו שצריך? או יתקשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:27 24.05.2017)

במקרר זה קצת מתקשה ומתייבש אבל זה עדיין טעים.
חשוב רק לכסות את זה היטב בניילון נצמד או נייר כסף.
את יכולה להוציא את זה מהמקרר כמה שעות לפני ההגשה.

avatar
רוזה (15:19 25.05.2017)

תודה רבה ! 🙂

avatar
שגיב (13:24 19.05.2017)

שלום.
בימים חמים אלה כמה זמן אפשר להשאיר את הבראוניז בחוץ על השיש? ובאיזו צורה בתבנית אינגליש קייק או בקופסה אטומה. או במקרר ישר?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:50 19.05.2017)

היי שגיב,
אפשר לשים את הבראוניז בקופסה סגורה או בתבנית כשהיא מכוסה היטב בניילון נצמד במשך 24 שעות (במקום קר ומוצל מחוץ למקרר) ולאחר מכן להכניס למקרר.

avatar
גדי (01:18 14.05.2017)

שבוע טוב אפרת.

ברגע שהוצאתי את התבנית אינגליש קייק מהתנור.
אני נותן לה להתקרר. כפי שרשמת מצננים לגמרי.
כמה זמן בערך עד שניתן לחתוך לריבועים.
ובזמן שהיא מתקררת במה אכסה?
פשוט מפחד שתתייבש או שבבראוניז זה לא משנה.?!

תודה.

avatar
גדי (01:43 14.05.2017)

והאם צריך שהקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים מה עדיף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 14.05.2017)

היי גדי,
חותכים לריבועים לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי. זה לוקח בסביבות שעה.
לאחר מכן ניתן לכסות בניילון נצמד או נייר כסף.
לא צריך לדאוג שזה יתייבש מאחר והבראוניז נראה יבש מבחוץ אך מבפנים הוא לח ועסיסי.
חשוב רק שהקיסם לא ייצא רטוב (שאז יש להמשיך לאפות). כל עוד יוצא עם פירורים לחים עליו זה בסדר. גם אם יצא יבש זה בסדר כל עוד לא נאפה יותר מידי בתנור.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂

avatar
גדי (11:06 14.05.2017)

אהלן אפרת.
תודה על תגובתך.
שאלתי כמה זמן לתת לעוגה להתקרר כי אתמול אפיתי. וגם אחרי שעה וחצי נגעתי בתחתית האינגליש קייק מלמטה והיא היתה חמה.
אז את אומרת בערך שעה ואז ניתן לחתוך.
אחלה .
תודה אפרת.
אחלה בראוניז.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:08 14.05.2017)

הסיבה שמניחים לעוגה להתקרר לגמרי היא כדי שהעוגה לא תתפרק בחיתוך. כל עוד העוגה יציבה ולא מתפרקת בחיתוך אפשר לחתוך אותה גם לאחר שעה-שעה וחצי. אם אתה רואה שהיא מתפרקת או שקשה לחתוך אותה, כדאי להמתין עוד כשעה עד שתתקרר לגמרי.

avatar
בר (19:35 11.05.2017)

אוקיי.
ואם אני מכפילה ל 4 תבניות אינגליש קייק. אין בעייה שהבלילה בינתיים תהיה / תמתין בתוך 2 תבניות. עד שאכין לעוד 2 נוספות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:00 11.05.2017)

במקרה הזה אין בעיה כי אין חומרי התפחה במתכון.

avatar
בר (17:10 11.05.2017)

תודה אפרת.
ועוד שאלה אם אני רוצה להכין 3 תבניות אינגליש קייק או 4.
אין בעייה שאכפיל את הכמות מצרכים ל 3 או ל 4?

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:40 11.05.2017)

אם את מכינה ב-3 תבניות אינגליש קייק, תכפילי את כל החומרים ב-3 אבל אם את מכינה ב-4 תבניות אינגליש קייק אני ממליצה להכין בפעמיים ובכל פעם להכפיל את כל הכמויות ב-2.

avatar
בר (11:34 11.05.2017)

היי אפרת המקסימה. מה נשמע?
השוקולד ציפס שנשאר לי בשקית להכניס למקרר או להשאיר בארון במטבח?
אני שואלת כי אם אשים במקרר ואז אשים מהם על העוגה אם זה בסדר..

תודההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 11.05.2017)

היי בר,
אני תמיד שומרת במקרר ואין שום בעיה להשתמש בזה לעוגה כשזה קר.
יום מקסים 🙂

avatar
הילה (19:22 9.05.2017)

היי אפרת,
כמה זמן אני יכולה להשאיר את העוגה – כמה ימים היא מחזיקה מעמד וטובה טרייה לאכילה?
והאם בימים אלו החמים להכניסה למקרר או מספיק לשים בקופסה אטומה על השיש?
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 9.05.2017)

היי הילה,
העוגה נשמרת בסביבות 3-5 ימים, תלוי אם שומרים אותה בחוץ או במקרר.
בדר”כ כדאי לשמור אותה בחוץ 2-3 ימים ולאחר מכן להכניס למקרר אך בימים חמים אלה כדאי לדעתי לשמור אותה במקרר כבר לאחר כ-12 שעות.

avatar
עמית (01:23 8.05.2017)

אם אשים 3 ביצים במקום 2 לא כדאי?

avatar
עמית (01:19 8.05.2017)

היי אפרת,
ראשית תודה לך על מתכונים מקסימים. טעימים. נראים מעולה לעין ובשבילי הכי חשוב מהירים להכנה 🙂

רציתי לדעת הבראוניז יוצא טעים יותר עם ביסקיוויטים או עם קמח?
יש הבדל משמעותי?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:19 8.05.2017)

היי עמית,
הבראוניז יוצאים יותר טעימים ונימוחים עם פירורי ביסקוויטים. קמח לדעתי דווקא יספח את הנוזלים ויגרום לבראוניז לצאת יותר יבשים.
מספיק לשים 2 ביצים מאחר וזו תבנית יחסית קטנה.
יום נפלא 🙂

avatar
אנואר (18:28 18.04.2017)

שלום
אם אני צריכה כמות כפולה אני מכפילה כמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:29 18.04.2017)

נכון, פשוט להכפיל ב-2 את כל הכמויות.

avatar
תמר (15:04 14.04.2017)

חג שמח!
אני חייבת להודות לך על כל המתכונים המדהימים שלך….
עשיתי כמעט את כל המתכונים של פסח ואחד אחד יצא לי פשוט מושלםםםםם
כולם מחמיאים ואוהבים ולא מפסיקים לאכול ולבקש עוד
את אלופה!!!
תודה רבה בשמי ובשם כל השבעים והמרוצים.
חג שמח
תמר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:27 14.04.2017)

תודה רבה תמר! שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושבת שלום

avatar
דורין (11:37 13.04.2017)

שלום רב,
ראשית תודה על המתכון, טרם הכנתי אותו ורציתי לשאול אם יש דרך להפוך אותו לפרווה ולהחליף את השוקולד צ’יפס במשהו אחר?
היום אלך לסופר לחפש שוקולד צ’יפס שהוא פרווה וגם כשר לפסח אבל במידה ולא אמצא יש תחליף שאינו שוקולד מריר?
תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:42 13.04.2017)

היי דורין,
המתכון הוא פרווה (גם שוקולד צ’יפס הוא בדר”כ פרווה).
במקום שוקולד צ’יפס אפשר לשים 50 גרם שוקולד מריר קצוץ עם סכין. שוקולד מריר אין בעיה למצוא כשר לפסח.
חג שמח 🙂

avatar
קרן (16:49 4.04.2017)

שלום אני אופה לא מעט זמן, ורציתי לדעת אם חובה ביסקוויטים א אפשר גם כוס קמח במקום? כאילו אם אני לא רוצה לעשות את זה בפסח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 4.04.2017)

היי קרן,
לכמות שבמתכון מספיק לשים חצי כוס קמח רגיל רק קחי בחשבון שהבראוניז ייצאו פחות פאדג’ים וקצת יותר יבשים מאשר עם פירורי ביסקוויטים.

avatar
עליזה (10:56 31.03.2017)

היי
כאחת שמבשלת/ אופה במתכונים שלך רציתי להודות לך על אלפי מתכונים נפלאים טעימים ומהירים ובאותה הזדמנות לאחל לך ברכת חג שמח

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:59 31.03.2017)

תודה רבה עליזה!
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
zipi (10:30 30.03.2017)

ראשית לאישה מדהימה אפרת המעניקה לנו בכל שאלה מענה מהלב הידע והמקצועיות הרבה. חג אביב שמח, חג פסח מלא בשפע. תודה על הכל …תבורכי. והמשיכי…..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:57 30.03.2017)

תודה רבה ציפי היקרה!
חג שמח 🙂

avatar
אלייה (18:09 28.03.2017)

שלום לך אשה מקבימה !
האם אפשר להמיר שוקולית בקקאו ומה הכמות ?

avatar
אלייה (18:09 28.03.2017)

אשה מקסימה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 28.03.2017)

כן, אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו ומומלץ להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס (במקום שליש כוס).
ערב נעים 🙂

avatar
אלייה (19:55 30.03.2017)

תודה

avatar
חן (08:40 27.03.2021)

כף אחת גם יילך טוב? שלא ייצא מר מדי כי חצי כוס סוכר זה המון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:53 28.03.2021)

היי חן,
חושבת שאפשר אם לא אוהבים מתוק, אבל קחי בחשבון שיצא קצת מריר בגלל השימוש בקקאו…

avatar
מריה (14:11 28.03.2017)

שלום אפרת,
האם אשר להשתמש בחמאה במקום שמן?
ואם כן – כמה חמאה לשים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 28.03.2017)

כן בטח. אפשר לשים 75 גרם חמאה מומסת.

לקריאת כל התגובות