זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
מס’ מנות: 12 יחידות
סוג: פרווה
תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
2 ביצים
שליש כוס (66 ג’) סוכר
שליש כוס (66 ג’) שמן
50 ג’ שוקולד מריר
2 כפות (20 ג’) אבקת שוקולית
כוס (100 ג’) ביסקוויטים טחונים לפירורים קטנים *ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן או בעוגיות יין לפסח
כף גדושה (9 ג’) קוקוס טחון (לא חובה)
רבע כוס (50 ג’) שוקולד צ’יפס או שוקולד קצוץ
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
-מערבבים בקערה את הביצים עם הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים שוקולית, פירורי ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ’יפס (משאירים כמות של כף גדושה שוקולד צ’יפס לפיזור מעל הבלילה).
-יוצקים לתבנית משומנת, מפזרים כף שוקולד צ’יפס ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.
-מצננים לגמרי וחותכים לריבועים.
- עוגת שכבות שקדים וקצפת |
- סברינה כשרה לפסח |
- עוגת תפוזים בחושה ללא גלוטן |
- מאפינס בננה ללא גלוטן |
- בראוניז שוקולד מקמח תמי |
- עוגת מילקי ללא גלוטן
בד”כ לא מפרסמת תגובות אך הפעם לא יכולה להתאפק.
הכנתי כמות כפולה יצא מ ד ה י ם!!!
תודה רבה 💕
שמחה שיצא טעים!
תודה אושרת❤️
היי,
מה אפשר לשים במקום שוקולית
אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.
מה??????????
זה יוצא כזה קצת???????
רק תבנית אחת של אינגליש קייק??????
הכמות במתכון מתאימה לתבנית אינגליש קייק אחת.
אפשר להכפיל כמויות אם רוצים🙂
היי,
עוגה ממש טעימה, אני שמה חצי כוס קמח (לל”ג) במקום ביסקוויטים ויוצא מצוין
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי אפרת
מתכון מטורף!!! כל שנה מכינה אותו מעוגיות כשל”פ בכמויות כפולות ותמיד מחסלים ומשתגעים מהטעם. את אלופה!!!
נשארו לי עוגיות ואני רוצה להכין כמות כפולה ולהקפיא תבנית אחת, אני צריכה לחכות היא תתקרר לגמרי נכון?
מה כדאי? להקפיא אותה שלמה בתבנית? או לחתוך לקוביות ואז להקפיא?
איך לדעתך היא תישאר הכי טרייה?
ואיך להפשיר אותה אחר כך?
תודה מראש 🙂
היי,
שמחה שיצא מוצלח😊
אפשר להקפיא לאחר קירור וחיתוך. להפשיר על השיש כשעתיים וניתן לסיים באפייה של 5-8 דק’ בתנור על 170 מעלות.
תודה רבה על המענה המהיר והמפורט!
אפשרי עם עוגיות קוקוס של פסח?
יצא פחות מוצלח. אפשר עם עוגיות מצה וכדומה.
הכנתי עם עוגיות קוקוס ויצא מאד טוב..
שמחה לשמוע(:
היי. הכנתי את העוגה ויצא ממש טוב!! כולם רצו עוד..
אני רוצה להכפיל כמויות ולשמור.
האם ואיך אפשר לאחסן בצורה המיטבית? לכמה זמן?
אשמח לפירוט..
תודה מראש:)
היי,
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
מומלץ לשמור במקרר בתבנית סגורה או בקופסה אטומה, הבראוניז במיטבם כ-4 ימים.
אפשר גם להקפיא אם רוצים לשמור את הבראוניז למשך כשבועיים-שלושה.
תודה רבה רבה!!
אנסה:)
אגב, כשמכפילים כמויות, חוץ מהדיוק בכמות יש עוד משהו שצריך לשים לב אליו?
יש להשתמש בתבניות בגודל המתאים, ואם מכינים בתבנית אחת גדולה יותר- זמן האפייה עשוי להתארך בעוד כמה דקות.
תודה רבה רבה!!
הכנתי ויצא ממש מוצלח:)
אשמח לדעת איך אפשר למנוע פתיחת פה לעוגה..
שמחה מאד שיצא מוצלח!
את מתכוונת איך מנוע סדקים בעוגה?
בראוניז אמורים לצאת עם שכבה עליונה סדוקה, אבל אפשר לאפות כמה דקות פחות כדי לקבל פחות סדקים ומרקם יותר לח.
אוקיי.
תודה❤
מתכון מצוין!!! תודה!
הוספתי אגוזי מלך 🙂
שמחה לשמוע שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺
כעת מחפשת מתכון לבראוניז – פסח אבל עם שמן ובלי עוגיות.
במה מחליפים שוקולית?
תודה!
אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.
בהצלחה!
טעים מאוד!!
האתר שלך כ”כ מגוון ומציע המון רעיונות חדשים. תודה רבה!!
שמחה שאת נהנית מהמתכונים באתר(: תודה וחג שמח!
טעים.
הכנתי מפירורי העוגיות מקמח תפוח”א בגלל עוגיות שלא הסתדרו לי 😅
תודהה
איזה כיף שיצא מוצלח! נראה פשוט מעולה😊
בשוקולית יש גלוטן! (מכיל סויה). לאנשים עם צליאק, עדיף אבקת קקאו ועוד קצת סוכר.
היי דפנה,
ניתן לקנות שוקולית ללא גלוטן כמעט בכל סופר, כך שבמתכון הזה אפשר להשתמש בה…
שבת שלום😊
יצא טעים טעים!!! תודה רבה לך על עוד מתכון נהדר! הבת שלי לא אהבה אף בראוניז שהכנתי עד הבראוניז שלך!!! תודה!!!
איזה כיף לקרוא 🙂
שבוע נפלא לימור ❤️
אפרת שלום,
רציתי לשאול במה ניתן להחליף את 2 הביצים (לטבעונים מביננו )
תודה מראש וחן חן על המתכונים.
סורי, אין לי רעיון.
צריך פשוט לנסות בלי ולראות איך יוצא. אולי כדאי להוסיף קצת נוזלים כדי לרכך את המרקם (כמו חלב סויה).
עוגה נדירהה
תודה אפרת יקירה!
שבת שלום💖
שמחה שאהבת 🙂
תודה מושקא
היי אפרת
אפשר להשתמש בעוגיות וניל או קמח תפו\”א (כשרות לפסח)
זה מה שיש לי
עוגיות וניל זה בסדר.
אפרת יקרה
אין על האתר שלך, כולם פה מלקקים את האצבעות, הכנתי את הבראוניז מושלם, עכשיו מכינה את המצות המגולגלות בבשר.
תודה רבה על השיתוף בהחלט אתר שעושה את החג שמח וטעים.
תודה שיר יקרה ❤️
חג שמח ורק בשורות טובות!
יאוו, אפרת יקרה!
המתכון נכנס בטעות למתכוני פסח?!
נחרדתי לראות ביסקיויטים…
היי הדסה,
זה מתכון שמתאים גם לפסח כי אפשר להשתמש בעוגיות יין כשל”פ. הדגשתי את ההערה כדי שתהיה בולטת יותר 🙂
תודה נשמונת
אין על האתר שלך!!!
❤️
ואוו..יצא טעים ברמות!
גם ובעיקר הילדים הלא צליאקים טרפו את הכל תוך רגע. תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
תודה אלונה
יצא מדהים , את אלופה אפרת , תודה רבה לך .
תודה מרים 🙂
שאלה רציתי להכין את העוגה אבל חסר לי שקולד מריר במה אפשר להחליף אותו?
השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן פחות מומלץ להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אפשר להמיר בשוקולד חלב או ברבע כוס שוקולד צ’יפס.
וו׳או אפרת! המתכון פשוט מעולה!! שינויים קטנים שעשיתי: את עוגיות היין טחנתי לאבקה, שמתי 2 כפות קקאו במקום שוקולית, חצי כוס סוכר וקצת יותר מחצי חפיסת שוקולד. הפעם השתמשתי בתבנית מרובעת 20X28 ולדעתי זה הרבה יותר מתאים מתבנית אינגליש קייק. מצרפת תמונה.
תודה רבה שוב על המתכונים המדהימים שלך שכתובים בצורה כל כך נוחה. בזכותך אני מעבירה לילדים ריחות של חג ממש כמו בארץ (אנחנו מפלורידה).
תודה רבה אודליה ❤️
נראה מושלם 😍
אהלן 🙂
לא הצלחתי למצוא שוקולית או קקאו כשרים לפסח. האם ניתן להכין בלי זה? אולי עם אבקת קפה?
תודה מראש
במקום שוקולית תשימי 100 גרם שוקולד מריר (במקום 50 גרם).
חג שמח 🌸
היי אפרת,
קודם כל, האתר שלך מקסים! אני מאוד אוהבת לחפש בו מתכונים ולנסות אותם.
אני רוצה לנסות את המתכון של הבראוניז מפירורי ביסקוויטים, אך אין לי כוסות מדידה מדויקות. כן יש לי משקל דיגיטלי, כך שאני יכולה למדוד את הגרמים שרשמת במתכון. בשורה התחתונה – השאלה שלי היא- אם אמדוד במשקל 66 גרם שמן, למשל, זה יהיה שווה לכמות של שליש כוס? אני שואלת כי אני יודעת שכמויות שוות של חומרים שונים ממירים למשקל שונה, לפעמים.
תודה מראש. 🙂
היי עומר,
אם יש לך כוס זכוכית רגילה עם ידית כמו זו בתמונה שצירפתי אפשר להשתמש בה.
אם לא, את יכולה למדוד במשקל לפי הכמויות שציינתי בסוגריים.
חג שמח ❤️
היי. האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום הביסקוויטים? או שיש לך מתכון אחר של בראוניז עם קמח מצה.. תודה
מצורף מתכון – בראוניז לפסח.
אפשר במקום שוקולד מריר לשים שוקולד חלב?
תודה!
כן אפשר.
תודה!!!
הכנתי ב5 דקות ביום שישי ולקחתי איתי לחמותי. כולם ממש התלהבו!
כמובן שהכנתי כמות כפולה. (וזה אגב קבוע במתכונים שלך)
הוספתי קצת אגוזי מלך קצוצים כתוספת לשוקולד ציפס.
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי האם אפשר במקום שוקולית קקאו?
תודה!
אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי או שני שליש כוס.
היי רציתי להגיד שהכנתי את הבראוניז ויצא טעים ברמות!!! תודה רבה ❤
שמחה לשמוע!
תודה אבישג 🙂
ממש טעים
תודה רבה
תודה אילה, שמחה לשמוע 🙂
הי אפרת,
אני צריכה להכין את המתכון ללא הגלוטן ומצאתי בסופר רק את הביסקוויטים בטעם שוקו.
האם מתאים?
תודה
כן, אין בעיה.
אין לי שוקולד מריר ושוקוציפס, רק 50 גר’ צמקאו. מה לשים? רוצה לשבת…
אם יש לך רק 50 צמקאו ולא יותר אז שימי 25 ג’ צמקאו + כף שטוחה קקאו.
במקום השוקולד צ’יפס תקצצי 25 גרם צמקאו.
היי
במקום קוקוס אני רוצה לשים אגוזים טחונים נראה לך שילך? ואם כן כמה לשים?
כן, אפשר לשים כרבע כוס אגוזים טחונים.
יצא מצוין תודה וכשר לפסח על בסיס עוגיות יין
תודה יפעת, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח
היי
רציתי לשאול במקום שוקולית אפשר לשים קקאו ואולי לשים קצת יותר סוכר, מבחינת הטעם יהיה אותו דבר?
תודה וחג שמח
היי שרה,
כן, אפשר לשים 2 כפות ממש שטוחות של קקאו ולהגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס לפחות, אפילו אולי שני שליש.
חג שמח 🙂
הי האם ניתן להמיר את השוקולד מריר? אין לי כרגע ואני רוצה להכין…
יישר כוח ותבורכי! 🙂
היי אילנה,
השוקולד מעניק עסיסיות ומעשיר את הטעם לכן אני לא ממליצה להמיר אותו בקקאו או שוקולית.
אם יש לך שוקולד צ’יפס את יכולה לשים רבע כוס במקום 50 גרם שוקולד מריר.
נראה טעים! אפשר לאפות בתבניות קטנות אישיות?
אני חושבת שכן.
היי אפרת, האם ניתן לשים בהקפאה אחרי חיתוך לריבועים? האם יחזיק שבוע ?(רוצה להכין ולשמור לחג הקרוב)
לדעתי כן. לא אמורה להיות בעיה.
שנה טובה 🙂
היי אפרת,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להכין בתבנית מרובעת גדולה ואם כן מה הכמויות לעוגה גדולה.
תודה!
היי רעות,
אם הכוונה לתבנית בגודל 22X31 יש להכפיל כמויות ב-2.
אם הכוונה לתבנית בגודל 32X25 יש להכפיל כמויות ב-3.
יצא מדהים!!!נחטף הייתי צריכה להכין שוב.
כיף לשמוע!
תודה מיטל ושבת שלום 🙂
הכוונה לתבנית חד פעמית מרובעת.
שלום.
אם אני רוצה במקום פירורי ביסקיוויטים לשים קמח כמה אצטרך?
ואיזה קמח?
תודה
היי יונת,
לא מומלץ לשים קמח כי הוא סופח נוזלים והבראוניז ייצאו יבשים.
אפרת אם אני אקמח (עם מעט קמח)
את השוקולד צ’יפס שאני שמה בתוך הבלילה זה יעזור שלא יהיה בתחתית העוגה?
כן, זה גם יכול לעזור.
נכון ערבבתי יחסית הרבה.
אוקיי אעשה מה שאמרת.
תודה לך יקירתי.
היי אפרת,
אפיתי הבוקר את הבראוניז המהמם שלך.
אציין ואומר שעשיתי בדיוק כפי שרשום וגם חתכתי לריבועים לאחר 3 שעות בערך. והתחתית יצאה לי רטובה כמו שוקולד נוזלי. מה הסיבה לכך?
🙁
היי,
זה בגלל שהשוקולד צ’יפס שקע לתחתית התבנית. זה קורה לפעמים.
פעם הבאה כדאי לערבב כמה שפחות לאחר שמוסיפים את השוקולד צ’יפס לתערובת ואפילו לשים כמות יותר גדולה בחלק העליון, הכוונה לאחר שיצקת את הבלילה לתבנית.
המשך יום נפלא 🙂
אחלה.
תודה רבה רבה.
יום טוב
צהריים טובים.
מתכון מעולה זה אז קודם כל תודה רבה.
דבר שני הכנתי מתכון זה 4 פעמים ותמיד יצא מעולה. תמיד הייתי מכפיל ל 3 תבניות אינגליש קייק. והיום שהכנתי אותו הדבר מבחינת הכל.
רק הפעם השארתי בתנור 37 דקות במקום חצי שעה
ו 2 תבניות יצאו אחרי שנתתי לזה להתקרר יצאו שוקולד נוזלי למטה. זה נראה שלא נאפה. מה עשיתי לא בסדר?
תודה.
היי גיא,
אני מבינה שהכנת גם היום ב-3 תבניות אינגליש קייק?
לדעתי השוקולד הנוזלי בתחתית הוא השוקולד צ’יפס ששקע. כי אם אפית הפעם יותר זמן מבדרך כלל והכנת באותו האופן אני מניחה שזאת הסיבה. קח בחשבון שמצטברת בדר”כ לחות בתחתית התבנית ויחד עם השוקולד המומס זה יוצר רטיבות.
לדעתי תנסה לחלץ בזהירות את העוגה מהתבנית ולהעביר אותה לתבנית חדשה יבשה או לכל כלי אחר. עוד כמה שעות אני מניחה שהתחתית תהיה פחות רטובה.
אוקיי. עשיתי זאת מה שאמרת לי. יכול להיות שזה גם בגלל שחתכתי לריבועים אחרי שעה והיה רצוי לתת עוד שעה. שהבראוניז יתקרר לגמרי?
יכול להיות שזה גם משהו שתרם לזה.
המשך יום מעולה 🙂
מה הכוונה פרורי ביסקוויטים? ביסקוויטים טחונים כמו חול? או שבורים גס?
היי אמונה,
הכוונה לפירורים טחונים לפירורים קטנים. זה בין חול/אבקה לפירורים גסים.
היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?
היי אפרת יקרה, שבת שלום!
יש לי ביצים בגודל s,
האם יעבוד עם שתיים או שכדאי לי לשים שלוש?
ויש לי עוד שאלה 🙂
אם אני משתמשת בטוסטר אובן אז עדיין לשים על 180 מעלות? או יותר/פחות?
היי שרון,
לדעתי 2 ביצים יספיקו.
לגבי טוסטר אובן, מומלץ לאפות איך שאת אופה תמיד. אם זאת פעם ראשונה אני ממליצה לקרוא את – אפיה בטוסטר אובן.
שבת שלום 🙂
תודה רבה! 🙂
היי אפרת מה נשמע?
רציתי לומר לך תודה על מתכון טעים וקל.
כמה מחמאות קיבלתי…
אמרתי שאעביר אותן אלייך.
סיפרתי שלך מגיע,לא לי.
פשוט אלופה.
הכנתי בפעם אחת כמות כפול 3 ל – 3 תבניות אינגליש קייק.
תודה רבה.
ושיהיה לך ולמשפחתך חג שבועות שמח!
🙂
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.
חג שמח 🙂
היי.
אני רוצה להכין כמות יותר גדולה, פי 2 מכל דבר.
יש אפשרות לאפות עם תבנית יותר גדולה? או עגולה?
או עדיף לאפות בשני תבניות אינגליש קייק?
היי רוזה,
לדעתי כדאי לאפות ב-2 אינגליש קייק.
תודה.
יש לי עוד שאלה. אני צריכה את העוגה ליום שלישי בערב. ואין לי זמן להכין בבוקר עקב עבודה ויום שני גם לא.. עקב אירוע.
אם אכין ביום ראשון ואשים במקרר לאחר צינון. זה ישמר לי כמו שצריך? או יתקשה?
במקרר זה קצת מתקשה ומתייבש אבל זה עדיין טעים.
חשוב רק לכסות את זה היטב בניילון נצמד או נייר כסף.
את יכולה להוציא את זה מהמקרר כמה שעות לפני ההגשה.
תודה רבה ! 🙂
שלום.
בימים חמים אלה כמה זמן אפשר להשאיר את הבראוניז בחוץ על השיש? ובאיזו צורה בתבנית אינגליש קייק או בקופסה אטומה. או במקרר ישר?
תודה
היי שגיב,
אפשר לשים את הבראוניז בקופסה סגורה או בתבנית כשהיא מכוסה היטב בניילון נצמד במשך 24 שעות (במקום קר ומוצל מחוץ למקרר) ולאחר מכן להכניס למקרר.
שבוע טוב אפרת.
ברגע שהוצאתי את התבנית אינגליש קייק מהתנור.
אני נותן לה להתקרר. כפי שרשמת מצננים לגמרי.
כמה זמן בערך עד שניתן לחתוך לריבועים.
ובזמן שהיא מתקררת במה אכסה?
פשוט מפחד שתתייבש או שבבראוניז זה לא משנה.?!
תודה.
והאם צריך שהקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים מה עדיף?
היי גדי,
חותכים לריבועים לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי. זה לוקח בסביבות שעה.
לאחר מכן ניתן לכסות בניילון נצמד או נייר כסף.
לא צריך לדאוג שזה יתייבש מאחר והבראוניז נראה יבש מבחוץ אך מבפנים הוא לח ועסיסי.
חשוב רק שהקיסם לא ייצא רטוב (שאז יש להמשיך לאפות). כל עוד יוצא עם פירורים לחים עליו זה בסדר. גם אם יצא יבש זה בסדר כל עוד לא נאפה יותר מידי בתנור.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂
אהלן אפרת.
תודה על תגובתך.
שאלתי כמה זמן לתת לעוגה להתקרר כי אתמול אפיתי. וגם אחרי שעה וחצי נגעתי בתחתית האינגליש קייק מלמטה והיא היתה חמה.
אז את אומרת בערך שעה ואז ניתן לחתוך.
אחלה .
תודה אפרת.
אחלה בראוניז.
הסיבה שמניחים לעוגה להתקרר לגמרי היא כדי שהעוגה לא תתפרק בחיתוך. כל עוד העוגה יציבה ולא מתפרקת בחיתוך אפשר לחתוך אותה גם לאחר שעה-שעה וחצי. אם אתה רואה שהיא מתפרקת או שקשה לחתוך אותה, כדאי להמתין עוד כשעה עד שתתקרר לגמרי.
אוקיי.
ואם אני מכפילה ל 4 תבניות אינגליש קייק. אין בעייה שהבלילה בינתיים תהיה / תמתין בתוך 2 תבניות. עד שאכין לעוד 2 נוספות?
במקרה הזה אין בעיה כי אין חומרי התפחה במתכון.
תודה אפרת.
ועוד שאלה אם אני רוצה להכין 3 תבניות אינגליש קייק או 4.
אין בעייה שאכפיל את הכמות מצרכים ל 3 או ל 4?
תודה
אם את מכינה ב-3 תבניות אינגליש קייק, תכפילי את כל החומרים ב-3 אבל אם את מכינה ב-4 תבניות אינגליש קייק אני ממליצה להכין בפעמיים ובכל פעם להכפיל את כל הכמויות ב-2.
היי אפרת המקסימה. מה נשמע?
השוקולד ציפס שנשאר לי בשקית להכניס למקרר או להשאיר בארון במטבח?
אני שואלת כי אם אשים במקרר ואז אשים מהם על העוגה אם זה בסדר..
תודההה
היי בר,
אני תמיד שומרת במקרר ואין שום בעיה להשתמש בזה לעוגה כשזה קר.
יום מקסים 🙂
היי אפרת,
כמה זמן אני יכולה להשאיר את העוגה – כמה ימים היא מחזיקה מעמד וטובה טרייה לאכילה?
והאם בימים אלו החמים להכניסה למקרר או מספיק לשים בקופסה אטומה על השיש?
תודה רבה.
היי הילה,
העוגה נשמרת בסביבות 3-5 ימים, תלוי אם שומרים אותה בחוץ או במקרר.
בדר”כ כדאי לשמור אותה בחוץ 2-3 ימים ולאחר מכן להכניס למקרר אך בימים חמים אלה כדאי לדעתי לשמור אותה במקרר כבר לאחר כ-12 שעות.
אם אשים 3 ביצים במקום 2 לא כדאי?
היי אפרת,
ראשית תודה לך על מתכונים מקסימים. טעימים. נראים מעולה לעין ובשבילי הכי חשוב מהירים להכנה 🙂
רציתי לדעת הבראוניז יוצא טעים יותר עם ביסקיוויטים או עם קמח?
יש הבדל משמעותי?
תודה.
היי עמית,
הבראוניז יוצאים יותר טעימים ונימוחים עם פירורי ביסקוויטים. קמח לדעתי דווקא יספח את הנוזלים ויגרום לבראוניז לצאת יותר יבשים.
מספיק לשים 2 ביצים מאחר וזו תבנית יחסית קטנה.
יום נפלא 🙂
שלום
אם אני צריכה כמות כפולה אני מכפילה כמויות?
נכון, פשוט להכפיל ב-2 את כל הכמויות.
חג שמח!
אני חייבת להודות לך על כל המתכונים המדהימים שלך….
עשיתי כמעט את כל המתכונים של פסח ואחד אחד יצא לי פשוט מושלםםםםם
כולם מחמיאים ואוהבים ולא מפסיקים לאכול ולבקש עוד
את אלופה!!!
תודה רבה בשמי ובשם כל השבעים והמרוצים.
חג שמח
תמר
תודה רבה תמר! שמחה לשמוע 🙂
חג שמח ושבת שלום
שלום רב,
ראשית תודה על המתכון, טרם הכנתי אותו ורציתי לשאול אם יש דרך להפוך אותו לפרווה ולהחליף את השוקולד צ’יפס במשהו אחר?
היום אלך לסופר לחפש שוקולד צ’יפס שהוא פרווה וגם כשר לפסח אבל במידה ולא אמצא יש תחליף שאינו שוקולד מריר?
תודה מראש
היי דורין,
המתכון הוא פרווה (גם שוקולד צ’יפס הוא בדר”כ פרווה).
במקום שוקולד צ’יפס אפשר לשים 50 גרם שוקולד מריר קצוץ עם סכין. שוקולד מריר אין בעיה למצוא כשר לפסח.
חג שמח 🙂
שלום אני אופה לא מעט זמן, ורציתי לדעת אם חובה ביסקוויטים א אפשר גם כוס קמח במקום? כאילו אם אני לא רוצה לעשות את זה בפסח?
היי קרן,
לכמות שבמתכון מספיק לשים חצי כוס קמח רגיל רק קחי בחשבון שהבראוניז ייצאו פחות פאדג’ים וקצת יותר יבשים מאשר עם פירורי ביסקוויטים.
היי
כאחת שמבשלת/ אופה במתכונים שלך רציתי להודות לך על אלפי מתכונים נפלאים טעימים ומהירים ובאותה הזדמנות לאחל לך ברכת חג שמח
תודה
תודה רבה עליזה!
שבת שלום וחג שמח 🙂
ראשית לאישה מדהימה אפרת המעניקה לנו בכל שאלה מענה מהלב הידע והמקצועיות הרבה. חג אביב שמח, חג פסח מלא בשפע. תודה על הכל …תבורכי. והמשיכי…..
תודה רבה ציפי היקרה!
חג שמח 🙂
שלום לך אשה מקבימה !
האם אפשר להמיר שוקולית בקקאו ומה הכמות ?
אשה מקסימה
כן, אפשר לשים 2 כפות שטוחות קקאו ומומלץ להגדיל את כמות הסוכר לחצי כוס (במקום שליש כוס).
ערב נעים 🙂
תודה
כף אחת גם יילך טוב? שלא ייצא מר מדי כי חצי כוס סוכר זה המון
היי חן,
חושבת שאפשר אם לא אוהבים מתוק, אבל קחי בחשבון שיצא קצת מריר בגלל השימוש בקקאו…
שלום אפרת,
האם אשר להשתמש בחמאה במקום שמן?
ואם כן – כמה חמאה לשים?
תודה
כן בטח. אפשר לשים 75 גרם חמאה מומסת.