מצרכים להכנת בורקס חזה עוף
- 1 קילו בצק עלים
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
תיבול:
- 2 כפות סילאן, 2 כפות צ’ילי מתוק, חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, כפית שטוחה תבלין גריל עוף (לא חובה), רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), מעט פלפל שחור
להברשה מעל:
ביצה טרופה, שומשוםאיך מכינים בורקס חזה עוף?
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה. הופכים צד ומטגנים כדקה נוספת. מתבלים בסילאן, צ’ילי מתוק, מלח, פפריקה ופלפל שחור. מערבבים כדקה, עד שחזה העוף מתבשל. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.
- מחממים תנור מראש ל- 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- פורשים את בצק העלים על משטח עבודה, מרדדים מעט עם מערוך וחותכים לריבועים בגודל של כ9X9 ס”מ. מניחים כמות של כף מהמילוי, מקפלים את הריבוע לשניים ומהדקים היטב בצדדים. מניחים בתבנית על נייר אפיה במרווחים קלים.
- מברישים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
52 תגובות
כניסה
52 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

