מצרכים להכנת תבשיל כרוב עם תפוח אדמה
- 1 בצל בינוני חתוך לחצאי עיגולים
- חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
- 2 תפוחי אדמה קלופים בגדול בינוני-קטן, חתוכים לקוביות קטנות בגודל כס”מ וחצי
- פלפל אדום קטן (גמבה) חתוך לרצועות קצרות
- חצי כוס מים רותחים
תיבול:
- חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת מרק, חצי כפית שטוחה פטרוזיליה מיובשת (לא חובה), קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים תבשיל כרוב עם תפוח אדמה?
- מחממים סיר סוטאז רחב (או מחבת רחבה עם מכסה) עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (*חשוב להשתמש בסיר או במחבת עם ציפוי מונע הדבקות).
- מוסיפים כרוב ומערבבים במשך כ-2 דקות ללא מכסה (על אש בינונית).
- מוסיפים תפו”א, גמבה וחצי כוס מים רותחים, מכסים ומבשלים במשך כ-30 דקות (במהלך הבישול יש לערבב מידי פעם. אם התבשיל יבש, יש להוסיף קצת מים).
- מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח, אבקת מרק, תבלין פטרוזיליה ופלפל שחור ומערבבים. מכסים ומבשלים במשך 5-10 דקות נוספות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
28 תגובות
כניסה
28 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














